Αντιφασιστικό κίνημα
Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης

Σε αντιφασιστικό ξεσηκωμό τον Σεπτέμβρη καλεί η ΚΕΕΡΦΑ με αφίσα και ανακοίνωση η οποία περιέχει το πρόγραμμα δράσης, αλλά και τα επόμενα βήματα, με την Πανελλαδική Συνέλευσή της και την Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση στο γήπεδο του Ρουφ στις 11-12 Οκτώβρη. Όπως αναφέρει: 

\r\n
\r\n
«Στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κλιμακώνουμε την αντιφασιστική δράση σε όλη την Ελλάδα και την απλώνουμε στην Ευρώπη, με έναν αντιφασιστικό Σεπτέμβρη. Διεκδικούμε το διήμερο 18-19 Σεπτέμβρη να πάρει τη μορφή της Πανεργατικής δράσης και του ξεσηκωμού στην εκπαίδευση με αποχές και καταλήψεις, να συνδεθεί με τον αγώνα κατά των απολύσεων και της φτώχειας, κατά των Μνημονίων της καταστροφής που προωθεί η συγκυβέρνηση». 
\r\n
 
\r\n
Στις 29 Αυγούστου, πολιορκούμε με αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων όπου έχουν εκλεγεί νεοναζί. Με σύνθημα «Όχι στα Μνημόνια της φτώχειας και του ρατσισμού, όχι στο νεοναζισμό».
\r\n
 
\r\n
Aπό τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη, οργανώνουμε σε γειτονιές τοπικές εκδηλώσεις. Σε εργασιακούς χώρους, σχολεία και πανεπιστήμια με εκδηλώσεις οργανώνουμε πανεργατική και πανεκπαιδευτική αντιφασιστική δράση για τις 18-19 Σεπτέμβρη.
\r\n
 
\r\n
Στις 18 Σεπτέμβρη, πλημμυρίζουμε το Κερατσίνι, την πρώην οδό Π. Τσαλδάρη και τώρα Παύλου Φύσσα με μια μεγάλη Παναττική αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία.
\r\n
Στις 19 Σεπτέμβρη καλούμε σε συμμετοχή στην αντιφασιστική συναυλία που οργανώνει η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, η κίνηση των φίλων και της οικογένειας του Παύλου Φύσσα…
\r\n

Να μην αποφυλακιστούν

\r\n
Απαιτούμε να σταματήσει η κωλυσιεργία και να οριστεί η δίκη των νεοναζί δολοφόνων, των υπεύθυνων για τους φόνους, τα μαχαιρώματα, τα πογκρόμ και τις επιθέσεις σε γειτονιές ώστε να μην αποφυλακιστούν με τη παρέλευση του δεκαοκτάμηνου προσωρινής κράτησης. 
\r\n
 
\r\n
Στις 11-12 Οκτώβρη η ΚΕΕΡΦΑ οργανώνει την Πανελλαδική της συνέλευση με συμμετοχή ακτιβιστών, συνδικαλιστών, δημοτικών συμβούλων, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, αγωνιστών από τα σχολεία, τις σχολές και τις γειτονιές που έδωσαν μάχες ενάντια στο ρατσισμό και τους νεοναζί. Συζητάμε τις δράσεις, συντονιζόμαστε πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά.
\r\n
 
\r\n
Στη Διεθνή Συνάντηση στις 12 Οκτώβρη έχουν προσκληθεί κινήματα από όλη την Ευρώπη. Συζητάμε την διεθνή απάντηση στις προκλήσεις των νεοναζιστικών και ρατσιστικών ξενόφοβων κομμάτων που κατέγραψαν άνοδο στις ευρωεκλογές. Μετά τις πετυχημένες δράσεις «19 Γενάρη-Αθήνα πόλη αντιφασιστική» και «22 Μάρτη-παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού», στηρίζουμε το κάλεσμα για νέα διεθνή κινητοποίηση στις 21 Μάρτη 2015 που έχει υιοθετήσει η “Κίνηση Ενωθείτε Ενάντια στο Φασισμό” της Μ. Βρετανίας».
\r\n