Αντιφασιστικό κίνημα
Στοπ στις επιθέσεις των νεοναζί

Τις μέρες που αποφυλακίστηκαν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Ματθαιόπουλος και η  υποψήφια βουλεύτης Θ. Σκορδέλη, στα μέσα Αυγούστου, οι δολοφόνοι νεοναζί προσπαθούν να ξαναστήσουν τα τάγματα εφόδου στους δρομους επιτιθέμενοι σε μετανάστες και αντιφασίστες.  

\r\n
\r\n
Στις 7 Αυγούστου φασίστες νεοναζί επιτέθηκαν στον 28χρονο Ασκάν Νατζάφι μετανάστη από το Ιράν και του κάρφωσαν 12 μαχαιρίες σε όλο του το σώμα. Οπως περιέγραψε ο ίδιος στη δημοσιογράφο Μ. Μαραγκίδου στο σαιτ VICE “όπως επέστρεφε από τη δουλειά του στη 5 το πρωί τρία άτομα του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο στην οδό Κερκίνης στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λίγα μόλις μέτρα δίπλα από τη ΓΑΔΑ.
\r\n
 
\r\n
Λίγες μέρες πριν την 1η Αυγούστου επίθεση από τη ναζιστική συμμορία δέχθηκε η κατάληψη «Κουβέλου» στο Μαρούσι, από μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε από τα γραφεία της συμμορίας και κατάληξε στο χώρο της κατάληψης προκαλώντας φθορές και τραυματίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων δυο άτομα. ¨Όπως καταγγέλλει ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ, το τάγμα εφόδου έδρασε με την κάλυψη της Αστυνομίας του Κικίλια, αφού τρομοκρατούσε επί ώρες στην περιοχή, με πρόσχημα μνημόσυνο των Φουντούλη-Καπελώνη στο Ν.Ηράκλειο,
\r\n
 
\r\n
Την ίδια μέρα, νεοναζί επιτέθηκαν σε Πακιστανό εργάτη στα Κάτω Πατήσια. Ο Μαλίκ Σαφράζ γυρνούσε από τη δουλειά του με το τρόλεϊ, κατέβηκε στα Πατήσια και λίγο μετά δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιές. Η ομάδα φασιστών σταμάτησε τη δολοφονική της επίθεση μόνο όταν ένας κάτοικος της περιοχής είδε το σκηνικό και άρχισε να φωνάζει.
\r\n