Πολιτική
Συνδιάσκεψη ΑΝΤΑΡΣΥΑ 21-22 Ιούνη

Στις 21 και 22 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της στις 27/3. Στο μεταξύ οι δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς πρωτοστατούν στις μάχες του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος.
 
Οι αποφάσεις της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιλαμβάνουν: Διοργάνωση πλατιάς εργατικής συνέλευσης την Κυριακή 19 Απρίλη στην οποία θα συζητηθεί η παρέμβαση στο εργατικό κίνημα με πρώτο μεγάλο σταθμό την Πρωτομαγιά και την αποτροπή νέου μνημόνιου τον Ιούνη. Στήριξη της αντιφασιστικής διαδήλωσης στις 20 Απριλίου, στο δικαστήριο που θα γίνει η δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, το πρωί της πρώτης μέρας έναρξής της, με στόχο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση “να γίνει υπόθεση του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος, διεκδικώντας στάση εργασίας και απεργία που θα βοηθήσει τη μαζική συμμετοχή εκείνη την ημέρα καθώς και να υπάρξει συνέχεια με νέες  αντιφασιστικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα”.
 
Κυκλοφορία μέσα στη βδομάδα υλικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφισών και προκήρυξης, για να μπορεί κάθε τοπική επιτροπή να οργανώσει τη δράση της. Γύρος τοπικών συνελεύσεων και εκδηλώσεων μέσα στον επόμενο μήνα, για ενεργοποίηση όλου του δυναμικού της και άνοιγμα στον κόσμο της αριστεράς που ψάχνει για απαντήσεις.
 
Διεξαγωγή της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 21 και 22 Ιούνη “με στόχο τον καλύτερο δυνατό πολιτικό εξοπλισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις νέες πρωτότυπες συνθήκες”.
 
“Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλες τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συνεδριάσουν άμεσα και να πάρουν πρωτοβουλίες για την προώθηση της πολιτικής μας στο σύνολό της”, κλείνει η ανακοίνωση. “Με εξωστρέφεια και δράση, εξορμήσεις και συνελεύσεις - εκδηλώσεις σε κάθε χώρο και περιοχή, συσπείρωση δυνάμεων πάνω στην πολιτική μας. Για το δυνάμωμα του μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, την ανάπτυξη μιας  δυνατής αριστερής εργατικής αντιπολίτευσης, την ανάπτυξη των συνεργασιών και των συμμαχιών μας με βάση τις αποφάσεις μας”.