Πολιτική
Ο συρφετός του ΝΑΙ

Το «Θα είμαστε όλοι εκεί» είναι το χαρακτηριστικό κάλεσμα πριν από κάθε συλλαλητήριο. Συνήθως, «θα είμαστε όλοι εκεί» ενάντια στη λιτότητα, τις απολύσεις, τον πόλεμο, τον φασισμό ή το ρατσισμό. 
 
Αυτές τις μέρες η άρχουσα τάξη και τα τσιράκια της έχουν επιτέλους το δικό τους «θα είμαστε όλοι εκεί». 
 
Οι Μπόμπολες, οι Αλαφούζοι, οι Κοντομηνάδες, οι Μίχαλοι. Οι Μητσοτάκηδες, οι Σαμαράδες, οι Παπανδρέου, οι Γεωργιάδηδες και οι Τζήμεροι. Οι Ψυχάρηδες, οι Πρετεντέρηδες, οι Παπαδημητρίου, οι Τσίμες, οι Θεοδωράκηδες. Οι Άνθιμοι αγκαλιά με τους Μπουτάρηδες και τους Καμίνηδες.
 
Επιχειρηματίες που από τη μια παγώνουν τις πληρωμές των εργαζομένων και από την άλλη εκβιάζουν τους εργαζόμενους με απόλυση για να μαζικοποιήσουν τις φιέστες για το ΝΑΙ.  
 
Ξοφλημένοι πολιτικοί υπό κατάρρευση κομμάτων που μιλάνε για «εθνικές ομοψυχίες» και τρέχουν στις Βρυξέλλες για να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι στο πλευρό της τρόικας. Η τρόικα εσωτερικού και τα τσικό της.  
 
Σαμαράδες αγκαλιά με Μητσοτάκηδες σε κατάσταση αμόκ που αποχωρούν από τη Βουλή ουρλιάζοντας «Μαζέψτε τη» γιατί «καταπιέζονται» από την παρουσία μιας γυναίκας στη θέση της προέδρου. Μέσα στην αναμπουμπούλα και ο ΓΑΠ, που τώρα δεν θέλει δημοψήφισμα και ο αρχιτέκτονας του ευρώ Σημίτης. 
 
Βορίδηδες και Γεωργιάδηδες που καταγγέλλουν την Αριστερά ότι συνεργάζεται με την Χ.Α για να φέρει την καταστροφή στη χώρα. Καλοπληρωμένοι «Δημοσιογράφοι-πολιτικοί» του συστήματος, όπως ο Θεοδωράκης, που εν είδη μεσσία αναγγέλλουν τη νέα Μικρασιατική καταστροφή.
 
Παρουσιαστές με πανάκριβα ταγιέρ που σπέρνουν τον πανικό για το πετρέλαιο και τα ρεβύθια που σώνονται. «Σοβαρές» εφημερίδες όπως τα ΝΕΑ που κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο ζυμαρικά κάνοντας το Σάκη να ανησυχεί στα social media για τον εθνικό διχασμό, μήπως χωρίσουν τα μακαρόνια από τον κιμά. 
 
Ολοι αυτοί, την Κυριακή, πρέπει να πάρουν το ΟΧΙ που τους αξίζει.