Νέα από τους χώρους
Αλληλεγγύη στη Γεωργία Καρακωνσταντινίδου

Ομαλά συνεχίζεται η ανάρρωση της Γεωργίας Καρακωνσταντινίδου, της αγωνίστριας μέλους του ΣΕΚ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά μετά από χτύπημα ασφαλίτη στη μεγάλη διαδήλωση που έγινε στις Σκουριές στις 23 Αυγούστου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.
Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού μαζεύτηκαν τα χρήματα για τη νοσηλεία της.
  
Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή «ευχαριστεί όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα και με περίσσευμα αλληλεγγύης στην έκκληση για οικονομική στήριξη της συναγωνίστριας Γεωργίας Καρακωνσταντινίδου, που έπεσε θύμα της απίστευτης βιαιότητας των δυνάμεων καταστολής με αποτέλεσμα να της σπάσουν το πόδι στην πορεία της 23/8 στις Σκουριές. Ευχαριστούμε τις Επιτροπές Αγώνα ενάντια στις εγκληματικές εξορύξεις, τις συλλογικότητες και ιδιαίτερα τον κάθε συναγωνιστή και συναγωνίστρια, φίλο και φίλη, που από κάθε μέρος της χώρας και από το υστέρημά του ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Το ποσό για τα νοσήλια καλύφθηκε μέσα σε λίγες μέρες. Όλο αυτό μας δίνει δύναμη για την συνέχεια του αγώνα. Όλο αυτό μας δείχνει ότι το κίνημα είναι εδώ. Όρθιο. Ζωντανό. Οι διώξεις, η βία, η καταστολή δεν μας σταματάν! Στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά, μέχρι τη νίκη, μέχρι να σωθεί ο τόπος μας».