Αντιρατσιστικό κίνημα
Πακιστανική Κοινότητα: Έκκληση ενίσχυσης

Eκκληση ενίσχυσης για να μην σιγήσει η «ντουντούκα» της Πακιστανικής Κοινότητας απευθύνει η Κοινότητα, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η ΚΕΕΡΦΑ.
 
«Το Πταισματοδικείο Αθήνας καταδίκασε σε πρόστιμα 1338 ευρώ τον Τζαβέντ Ασλάμ και άλλους οκτώ Πακιστανούς εργάτες για διατάραξη κοινής ησυχίας. Για ποιο λόγο; Μα γιατί η ένταση της ντουντούκας ενοχλούσε τον βρετανό και γερμανό πρέσβη» στη διάρκεια κινητοποίησης από τις 24 Αυγούστου με αίτημα να φύγει ο διεφθαρμένος πρέσβης του Πακιστάν έξω από την πρεσβεία του στην Αθήνα, αναφέρεται στην έκκληση που συνεχίζει:
 
«Η εισαγγελέας δεν είπε πάρα μόνο την λέξη «ένοχος» για κάθε κατηγορούμενο και σε τρείς μάλιστα περιπτώσεις… πριν μιλήσει ο κατηγορούμενος! Αντίστοιχα και η πρόεδρος της έδρας στη βιασύνη της… ξέχασε προς στιγμή να καλέσει τον κατηγορούμενο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος να απολογηθεί και έδωσε το λόγο στην εισαγγελέα η οποία εκφώνησε το «ένοχος»!!!
 
Καλούμε τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της αριστεράς, τους φοιτητικούς συλλόγους να καταδικάσουν την απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης και να βρεθούν στο πλευρό της Πακιστανικής Κοινότητας που διεκδικεί να φύγει ο πρέσβης και να μπει τέλος στην διαφθορά. 
 
Σας καλούμε να ενισχύσετε οικονομικά την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ για να καταβληθεί έγκαιρα το ποσό των προστίμων και να μην φτάσει στην Εφορία.
 
Καταθέστε την ενίσχυση σας με την ένδειξη «Για την Πακιστανική Κοινότητα» στο λογαριασμό Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/σμού 167 / 470832-65 , IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265, ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA. Τηλ.69552955322