Εργατικό κίνημα
WIND: Στάση εργασίας

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μετά από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης οι εργαζόμενοι στη Wind την Τετάρτη 21/10.
 
 Η στάση θα ξεκινήσει στις 8πμ και θα κρατήσει ως τις 12 το μεσημέρι, ενώ η παράσταση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, στις 10πμ. Προσυγκέντρωση των εργαζόμενων θα γίνει στις 9πμ στο κτίριο της Λεωφόρου Αθηνών. 
 
Η απόφαση της συνέλευσης των εργαζόμενων που έγινε στις 13/10 αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθούν: «Απεργία για την υπογραφή
Ε.Σ.Σ.Ε. και τις απολύσεις σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Στάση εργασίας στις 12/11/15, 9.00-15.00 για τη στήριξη της συναδέλφου και μέλους του ΔΣ, Όλγας Κολιούση.  Στις 12/11 εκδικάζεται η υπόθεση της δίωξης εις βάρος της συναδέλφου από την εταιρία. Σύνταξη ερωτηματολογίου με θέμα την ΕΣΣΕ, τις εργασιακές συνθήκες και το Σωματείο».
 
Και παρακάτω προσθέτει: «Είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούμε στο Σωματείο ώστε να αντισταθούμε πιο οργανωμένα και συλλογικά στις απολύσεις και στην επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών. Να δραστηριοποιηθούμε και να συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις ώστε αυτό που επιθυμούμε και σκεφτόμαστε για την εργασιακή συνθήκη να μετασχηματιστεί σε ηχηρό μήνυμα προς τη Διοίκηση».