Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Να τιμωρηθεί ο νεοναζί Κουκούτσης

Για τις 25/2 είναι ορισμένη η επόμενη δικάσιμος για τη μήνυση που έχει καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου εναντίον του φασίστα Κούκούτση. Η δίκη αναβλήθηκε από τον περασμένο Μάιο όταν ο κατηγορούμενος ναζί είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου του «πολυασθενής».
 
Θυμίζουμε ότι η κατηγορία είναι αυτή της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση για τα εξής γεγονότα όπως τα αναφέρει σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ “Ο Κουκούτσης είχε αναλάβει καθήκοντα «face-control» στη Βουλή στις 24 Αυγούστου 2012 όταν ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο πάνω από δεκαπέντε χιλιάδων διαδηλωτών έφτασε στο Σύνταγμα και αντιπροσωπεία του μπήκε στο κτίριο της Βουλής για να επιδώσει ψήφισμα κατά των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπα Ξένιος Δίας.
 
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι: Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Φώτης Ανδρεόπουλος, εκπαιδευτικός του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά. Την συνόδευε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου για την επίδοση του ψηφίσματος στον (τότε) πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
 
Ο Κουκούτσης προχώρησε σε επιθέσεις με σπρωξιές και χτυπήματα στην πλάτη κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου και με ένα χυδαίο ρατσιστικό υβρεολόγιο επιτέθηκε κατά της Βασιλικής Κατριβάνου (…) Δύο μέρες μετά, με την κάλυψη του νεοναζιστικού μορφώματος, εξέδωσε ανακοίνωση όπου συκοφαντούσε τον Π.Κωνσταντίνου με την φράση: «Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής…Δημήτριος Κουκούτσης… πέταξε με τις κλωτσιές από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της «Μαρφίν», αρχηγό της Ανταρσίας Κωνσταντίνου…»”.
 
Πολύ νερό έχει κυλήσει έκτοτε στο αυλάκι, το αντιφασιστικό κίνημα είναι πολύ ισχυρότερο και οι ναζί αδύναμοι και απομονωμένοι. Όσες αναβολές και να πάρει η δίκη του Κουκούτση, υπόδικου και στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την καταδίκη του η οποία θα είναι βήμα για την συνολική καταδίκη των ταγμάτων εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης.