Εργατικό κίνημα
Mαρινόπουλος: Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία

Σε κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση Μαρινόπουλος την Τετάρτη 29 Ιούνη, 11πμ (Αγίου Δημητρίου 63, Άλιμος). Αργά το μεσημέρι της Τρίτης 28/6 έγινε γνωστό ότι η εργοδοσία έκανε αίτηση ένταξης στο άρθρο 99. 
 
Μετά από συνέλευση που έγινε την Κυριακή 26 Ιούνη (όπου πάρθηκε η απόφαση για την κινητοποίηση), οι εργαζόμενοι κυκλοφόρησαν ανακοίνωση που αναφέρει ότι παλεύουν για: «Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί, να μην εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή οικειοθελή αποχώρηση.
 
Καμία καθυστέρηση στην καταβολή ολόκληρου του μισθού και των επιδομάτων. Σε περίπτωση που η εργοδοσία δεν καταβάλει τους μισθούς του Ιούνη την καθορισμένη μέρα, να δοθεί απάντηση άμεσα, με αγωνιστική κινητοποίηση.
 
Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο προσφυγής της εταιρείας στο άρθρο 99 ή στα άρθρα 106Α, 106Β, άμεση προσαρμογή των διεκδικήσεων, διασφαλίζοντας να μπουν πρώτα οι απαιτήσεις των εργαζομένων απέναντι στην εταιρεία έναντι των υπολοίπων (προμηθευτών, τραπεζών κλπ)».