Σχόλια και γράμματα
Πυροβολισμούς και άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλουν Σακκάς και Σεϊσίδης

“Ανέλαβα σήμερα την υπεράσπιση του συλληφθέντος χθες Μάριου Σεϊσίδη, που για δέκα χρόνια ζούσε στοχοποιημένος έχοντας χαρακτηριστεί από τους μηχανισμούς της Ασφάλειας και από παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. ως μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα», και επικηρύχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 με ποσό 600.000 € από τον τότε Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη” αναφέρει ανάμεσα σε άλλα σε δήλωσή του ο Κώστας Παπαδάκης σχετικά με τη σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη.
 
“Παρά το ότι οι τρείς από τους τέσσερις έχουν αθωωθεί αμετάκλητα (Δημητράκης πλην αυτής που συνελήφθη, Σίμος Σεϊσίδης, Γρηγόρης Τσιρώνης από όλες) και ο τέταρτος δεν έχει ακόμα δικαστεί, ασφάλεια και Μ.Μ.Ε. επιμένουν να μιλούν για «ληστές με τα μαύρα» ακόμα και στα σημερινά δελτία. Πρόκειται για μοναδική εμμονή σε μονομέρεια πληροφόρησης, παράβλεψη δικαστικών αποφάσεων, καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και εμφανείς επικοινωνιακές και όχι μόνο σκοπιμότητες. Η υπεράσπιση του Μάριου Σεϊσίδη μαζί με το κίνημα συμπαράστασής του θα δώσουν τη μάχη της αλήθειας...»
 
O Μ. Σεϊσίδης κατήγγειλε ήδη μαζί με τον Κ. Σακκά ότι «καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ παρότι ούτε έφεραν ούτε χρησιμοποίησαν όπλο, ούτε προέβαλαν αντίσταση ή βία» και ότι η απάντηση στο αίτημά του να επικοινωνήσει με το δικηγόρο του ήταν «ο άγριος ξυλοδαρμός του από πολλούς αστυνομικούς μαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο».