Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Συναυλία 18/9: Rap Monsters στη μνήμη του Παύλου

“3 χρόνια μετά την δολοφονία του Killah P, το φεστιβάλ επιστρέφει στον τόπο που ανήκει. Τον Πειραιά μας”, ανακοίνωσαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα που οργανώνουν στις 18 Σεπτέμβρη το μεγάλο χιπ-χοπ φεστιβάλ Rap Monsters στη μνήμη του φίλου τους.
 
To Rap Monsters ήταν το φεστιβάλ που διοργάνωναν ο Παύλος Φύσσας και η παρέα του με βάση την χιπ-χοπ μουσική. Πέρσι δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του, το Rap Monsters οργανώθηκε στον χώρο του σκοπευτηρίου της Καισαριανής συνδέοντας την αντίσταση του παρελθόντος με τον αντιφασιστικό αγώνα σήμερα. Χιλιάδες κόσμου, κυρίως νεολαία βρέθηκαν στο σκοπευτήριο της Καισαριανής για να τιμήσουν την μνήμη του Παύλου και να στείλουν το μήνυμα πως το αντιφασιστικό κίνημα συνεχίζει μέχρι να στείλει τους φασίστες στους υπονόμους της ιστορίας.
 
Φέτος οι φίλοι και η οικογένεια του Παύλου αποφάσισαν να μεταφέρουν το φεστιβάλ στις γειτονιές του Killah P στον Πειραιά στις 18 Σεπτέμβρη, τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου από τους αμετανόητους ναζίδες της Χ.Α. Μαζί με τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται από την πλευρά του αντιφασιστικού κινήματος στις 17 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι αλλά και τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη έξω από το Εφετείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στέλνουμε για άλλη μία φορά το μήνυμα πως η φασιστική απειλή δεν θα περάσει και οι φασίστες θα ξαναμπούν για πάντα στις τρύπες τους.