ΣΕΚ
Οικονομική Εξόρμηση

Καθημερινά στα νοσοκομεία δίνουμε μια μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες περίθαλψης. 

Οι ελείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και υλικό είναι τεράστιες, κλειστά τμήματα ΜΕΘ, χειρουργικά τραπέζια και μηχανήματα εκτός λειτουργίας. Ο αγώνας για την πλήρη χρηματοδότηση των νοσοκομείων και την κάλυψη των αναγκών σε έμψυχο και άψυχο υλικό είναι επιτακτικός και μας αφορά όλους. 

Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι συνεχώς δίπλα μας σ’ αυτόν τον αγώνα, προσφέροντας στήριξη και προβολή, ιδέες και επιχειρήματα για να πάμε παρακάτω. Μαζί μας στις πρόσφατες κινητοποιήσεις για το Καραβάνι της Υγείας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα, μαζί μας στην προετοιμασία και την οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας σε όλο το δημόσιο στις 24 Νοέμβρη, μαζί μας συνολικά στη μάχη για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους, ντόπιους, μετανάστες και πρόσφυγες. 

Να την στηρίξουμε κι εμείς τώρα στην προσπάθεια που κάνει, να βοηθήσοουμε να φτάσει η φωνή της όσο πιο μακριά γίνεται!

Νίκος Κομπογιάννης, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας


 
Στα 16.200 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν περίπου 2.000 ευρώ από τις εκδηλώσεις «1956-2016, ένας κόσμος σε αναβρασμό τότε και σήμερα» καθώς επίσης και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: Δημήτρης Ζ. 100 ευρώ, από 50 ευρώ Ιωάννα Ι., Ζανέτα Λ., Γιώργος Τ., Αργυρή Ε., Κατερίνα Π., Γιώργος Τ., Κώστας Β., Δήμητρα Κ., Γκέλυ Γ. 30 ευρώ, Σεβαστή Γ. 25, από 20 ευρώ Γιώργος Π., Μάνος Τ., Κώστας Κ., Νίκος Π., Χρύσα Κ., Δώρα Κ., Βασίλης Κ., Κώστας Τ., Νίκος Χ., Κώστας Π., Λίλιαν Μ., από 10 ευρω Κώστας Κ., Νίκη Ζ., Πάνος Λ., Θανάσης Κ., και Γιάννης Π.