Δήμοι και Περιφέρειες
Ανυπότακτη Πετρούπολη

Σε εναλλαγή εκπροσώπου στην έδρα προχώρησε το σχήμα της Ανυπότακτης Πετρούπολης και για το υπόλοιπο της θητείας δημοτική σύμβουλος θα είναι η Κατερίνα Πατρικίου.

Όπως δηλώσαν οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: «Για εμάς της Ανυπότακτης Πετρούπολης η εκπροσώπησή μας είναι δημόσιο βήμα καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής, μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου της εκάστοτε δημοτικής αρχής, εργαλείο και όχημα παρέμβασης για να οργανωθεί η εργατική τάξη σε ανατρεπτική κατεύθυνση ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές και στον ίδιο τον καπιταλισμό!

Κρατώντας την πολύτιμη εμπειρία της μέχρι τώρα παρέμβασής μας επιβεβαιώνουμε την θέση μας ότι ο μόνος δρόμος για να αλλάξουμε την ζωή μας είναι ο δρόμος της οργάνωσης και της πάλης, ο δρόμος της σύγκρουσης και της ανατροπής.

Θα σταθούμε αλληλέγγυοι σε κάθε εργατικό αγώνα που ανοίγει, ενάντια στα μνημόνια, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις επιθέσεις των αφεντικών. Θα σταθούμε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ενάντια σε κάθε ρατσιστική έκφραση, ενάντια στον φασισμό, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα στην γειτονιά αλλά και ακόμα καλύτερα!»