Εργατικό κίνημα
Eκλογές στο Γεννηματάς

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σωματείο και αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ γίνονται την Τετάρτη και Πέμπτη 21-22 Ιούνη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Με ενισχυμένο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει η Αγωνιστική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή. Υποψήφιοι είναι οι: Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος, Χρίστος Αργύρης, Σοφία Γρετού, Αργυρή Ερωτοκρίτου, Κατερίνα Κατσούλη, Στέλιος Κοκκινόπουλος, Κώστας Κωσταρέλλος, Μυρτώ Κωστοπούλου, Γιώργος Μακρής, Ντίνα Μπράτου, Νίκος Παΐσιος, Ελπίδα Παπανικολοπούλου, Λευτέρης Παπαντωνάκης, Σαχέρ Σάμπρι, Αναστασία Σκαφίδα, Γιάννης Σκιτζής, Νάντια Τσαντήλα, Γεωργία Τσοβόλα, Μαρίνα-Ειρήνη Φασούλα, Μαρία Χαρχαρίδου, Τάσος Χατζηγιάννης, Πάρις Χρηστογεώργος.

H Αργυρή Ερωτοκρίτου, ειδικευόμενη γιατρός Παθολογίας που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο δήλωσε: «Κατεβαίνουμε στις εκλογές με ενισχυμένες δυνάμεις. Έτσι, αποτυπώνεται και στις εκλογές η δυναμική που έχει βγει από τους αγώνες του τελευταίου διαστήματος. Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή είναι παράταξη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς που έπαιξε πρωτοπόρο ρόλο σε όλες τις μάχες μέσα στο νοσοκομείο και όχι μόνο. Οργανώσαμε τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας που έβγαζαν οι Ομοσπονδίες μας, τις Γενικές Συνελεύσεις, δώσαμε τη μάχη ενάντια στην υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, ενάντια στα Μνημόνια. Ταυτόχρονα, πρωτοστατήσαμε στη μάχη ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες. Στις εκλογές διεκδικούμε οι δυνάμεις μας να είναι περισσότερες και στο νέο ΔΣ και στους αντιπροσώπους για την ΠΟΕΔΗΝ».