Διεθνή
Πακιστάν: Ο Μουσάραφ θέλει φρεγάτες από τον Καραμανλή αλλά φοβάται τις... πικέτες της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο

Την Πακιστανική Κοινότητα, το κίνημα συμπαράστασης στον Τζαβέντ Ασλάμ που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα και τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο που πρωτοστάτησε στην οργάνωσή του, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι υποστηριχτές της πακιστανικής κυβέρνησης. Να τι έγραψε ο εκδότης της πακιστανικής εφημερίδας Nawa-e-Watan σχετικά: 

“Αυτοί που οργάνωσαν τη διαδήλωση για την απελευθέρωση του Τζαβέντ Ασλάμ έδωσαν αυτή τη φορά μία σαφή απόδειξη της έχθρας τους για το Πακιστάν και την εμπλοκή τους στη συνομωσία κατά της πακιστανικής αρχής...

... Εξ αιτίας της επιτυχούς πακιστανικής διπλωματίας του Πακιστανού πρέσβη Ρασίντ Σαλίμ Καν, η Ελλάδα συμφώνησε σε μία στρατιωτική συνεργασία με το Πακιστάν. Από εκείνη τη στιγμή οι κακεντρεχείς πράκτορες των Ισραηλινών και των Ινδών ενεργοποιήθηκαν για να την ματαιώσουν. Οι ευφυείς υπηρεσίες διαφόρων αντί-πακιστανικών χωρών ένωσαν τις δυνάμεις τους και οργάνωσαν μία άθλια συνομωσία για να σαμποτάρουν την πακιστανοελληνική συνεργασία. Χρησιμοποιώντας διάφορες τακτικές, πλησίασαν μερικούς ανθρώπους των οποίων το μοναδικό κίνητρο ήταν να κερδίσουν χρήματα. Μερικά μέλη της κοινότητας, λόγω της δίψας τους για χρήμα, έπεσαν στην παγίδα των συνομωσιών κατά της πακιστανικής αρχής. Με παρόμοιο τρόπο οι πράκτορες των Ισραηλινών και των Ινδών με τη συνενοχή μερικών προδοτών οργάνωσαν το σχέδιό τους...

....Αυτά τα πολύ έξυπνα κέντρα προσέφυγαν στην πρώτη τους δολοπλοκία στη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού του Πακιστάν Σουακάτ Αζίζ στην Ελλάδα. Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε τα καλά νέα για την αγορά τριών φρεγατών στην Πακιστανική Κοινότητα, τα αντι- πακιστανικά κέντρα και μερικοί προδότες της χώρας και του έθνους, στέκονταν έξω από το κτίριο κρατώντας πλακάτ με στόχο να εκμηδενίσουν την σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού. 

Η αθώα Πακιστανική Κοινότητα δεν ήταν σε θέση να καταλάβει ότι χρησιμοποιήθηκε κατά των αρχών της μητέρας πατρίδας. Παρ’ όλα αυτά ως αποτέλεσμα της καλύτερης διπλωματίας, η πρόοδος των συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας Πακιστάν για συνεργασία στον τομέα της άμυνας, του πολιτισμού και του τουρισμού συνεχίζεται και τα ξένα κέντρα καθώς και οι τοπικοί προδότες πρέπει να ταπεινωθούν. 

...Τώρα για άλλη μία φορά τα αντικρατικά στοιχεία έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Πρώτα απ΄ όλα καθοδήγησαν μία δήλωση του Τζαβέντ Ασλάμ στο δικαστήριο ότι συνελήφθη εξ αιτίας της αντίθεσής του στην κυβέρνηση του Πακιστάν και την ίδια στιγμή, έκανε αίτηση ζητώντας πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. Είτε συλληφθεί είτε αφεθεί ελεύθερος ο Τζαβέντ Ασλάμ είναι θέμα των δικαστηρίων. Ο,τι κατηγορία και να απαγγείλει το δικαστήριο είναι σεβαστή. 

Τα πλακάτ κατά της αγοράς τριών φρεγατών, κρατούνταν από αντι- κρατικά στοιχεία του Πακιστάν που συμμετείχαν στη διαδήλωση που οργανώθηκε για την απελευθέρωση του Τζαβέντ. Ετσι έγινε μία προσπάθεια για να δοθεί μία εντύπωση ότι οι μετανάστες από το Πακιστάν είναι ενάντια στην αγορά των φρεγατών από την Ελλάδα. Γιατί οι προδότες που έβλαψαν την αρχή της χώρας δεν κρύβονται; Αυτοί που εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα, απέδειξαν πως επαναστατούν κατά της χώρας τους. Δυστυχώς οι πακιστανικές οργανώσεις που οργάνωσαν τη διαδήλωση, δεν πήραν υπόψην τους αυτά τα πλακάτ”. 

Η Πακιστανική Κοινότητα ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για το συκοφαντικό δημοσίευμα και σε αντίστοιχες κινήσεις προσανατολίζεται και η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο.