Η Αριστερά
Θα είμαστε και αύριο στους δρόμους

Συναντηθήκαμε στα μέτωπα του αγώνα, στους αγώνες για την ειρήνη, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή.

Σήμερα αφήνουμε τις επιμέρους ιδεολογικές διαφορές μας και συναντιόμαστε στο μετερίζι της εκλογικής μάχης.Δεν έχουμε την ιδεοληψία ότι θα σώσουμε τον κόσμο, παίρνοντας την κυβέρνηση.

Όμως θεωρούμε αναγκαία την εκλογική ενίσχυση των δυνάμεων που δίνουν κάθε μέρα την μάχη στα κινήματα, στους εργατικούς χώρους, στα πανεπιστήμια αλλά και τους αγώνες για ένα καλύτερο περιβάλλον μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.

Σήμερα είναι η μάχη των  εκλογών που πρέπει όλοι ενωμένοι να δώσουμε.Αύριο όμως μας περιμένουν τα προβλήματα που θέλουν αγώνα για την λύση τους.

Ένα είναι σίγουρο. Όλοι όσοι δίνουν την μάχη μέσα από το ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α θα είναι και αύριο στους δρόμους. 

Δεν θα οχυρωθούν πίσω από ένα γραφείο.Σαν ένας απλός αγωνιστής των κοινωνικών αγώνων, ένας πολίτης που χρόνια αγωνίζεται στο περιβαλλοντικό χώρο, συστρατεύτηκα  στο ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α σε τούτη την εκλογική μάχη και καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες να δώσουν την μάχη ετούτη μέσα από τις γραμμές του.

Να δώσουν με την ψήφο τους μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που δεν βουλεύονται αλλά βολεύονται στην αγκαλιά του σημερινού συστήματος.  

Ψήφο λοιπόν στην ΕΝΩTIKH ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ψήφο στην άλλη αριστερά, την αριστερά του αγώνα.

Απόστολος Αλωνιάτης