Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Σεπόλια: Όχι στις διώξεις αντιφασιστών

Την αστυνομική συγκάλυψη οπλοφόρων νεοναζί στα Σεπόλια και την ταυτόχρονη στοχοποίηση δυο φοιτητών μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνα καταγγέλει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4ου Διαμερίσματος Αθήνας. 

Όπως αποκαλύπτεται στην ανακοίνωση, η Ασφάλεια Αθηνών προσπαθεί να ενοχοποιήσει δυο φοιτητές, αγωνιστές του νεολαιίστικου αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού κινήματος που συμμετείχαν στις 12 Νοέμβρη 2017, μαζί με εκατοντάδες μέλη μαζικών φορέων, στη μεγάλη συγκέντρωση υποδοχής των παιδιών της Πακιστανικής Κοινότητας, στο 144 δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια. 

“Θα δυναμώνουμε την πάλη μας όπου ζούμε, σπουδάζουμε, εργαζόμαστε για να σταματήσουμε τη δράση της Χρυσής Αυγής και των άλλων φασιστικών εγκληματικών μορφωμάτων. Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε απόπειρα δίωξης των δύο νέων και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που απείλησαν με όπλα τους αντιφασίστες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση ενάντια στην αστυνομική αυθαιρεσία και συγκάλυψη των ναζί και σε συμπαράσταση στους 2 αντιφασίστες φοιτητές εξέδωσε και ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου.