ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ταυτόχρονα μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Εργαζόμενων και Γονέων της ΚΕΠΑΔΑ οργανώνει -με την συμμετοχή των μαθητών των τμημάτων της ΚΕΠΑΔΑ- μουσικο-εικαστική συνάντηση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 6μμ μπροστά στο Δημαρχείο. «Είναι ντροπή στο όνομα της «βιωσιμότητας» και της «κερδοφορίας» να κλείνει μια από τις λίγες αχτίδες πολιτισμού και παραγωγής κοινωνικού έργου στην πόλη μας», τονίζεται σε επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλαν στον δήμαρχο εκατοντάδες κάτοικοι.

«Ως γονείς συμπαραστεκόμαστε στους δασκάλους και εργαζόμενους της ΚΕΠΑΔΑ που παρέμειναν και παραμένουν, έστω και απλήρωτοι, δίπλα στα παιδιά μας», τονίζεται στο ψήφισμα που εξέδωσε η Πρωτοβουλία γονέων και μαθητών της ΚΕΠΑΔΑ, που ζητούν να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος και να μην κλείσει κανένα από τα δέκα και πλέον τμήματα του δημοτικού πολιτιστικού φορέα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Αλεξανδρούπολης έχει από την αρχή των κινητοποιήσεων βρεθεί στο πλευρό των εργαζόμενων στην ΚΕΠΑΔΑ. Στην τελευταία Πανεργατική η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαδήλωσε με πανό συμπαράστασης στους εργαζόμενους το οποίο και κρέμασαν στο δημαρχείο της πόλης, ενώ και στις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών μέλη της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κάνουν παρεμβάσεις και θα συμμετέχουν δηλώνοντας την συμπαράστασή τους.