Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
9/5 η δίκη κατά Καρυδομάτη

Εκδικάζεται την Τετάρτη 9/5 στο Εφετείο της Αθήνας η μήνυση που έχει καταθέσει η Δήμητρα Τζάκου, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ, κατά του δικηγόρου Ευστάθιου Καρυδομάτη, συνήγορου υπεράσπισης του πυρηνάρχη της ΧΑ Νίκαιας, Πανταζή. Στις 4/12/15 μεσούσης της εξέτασης της υπόθεσης Φύσσα, της είχε επιτεθεί και την είχε χτυπήσει μέσα στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλού.

Ο Καρυδομάτης (μεγαλοστέλεχος της ΝΔ) είναι επίσης υπόδικος για υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Ο ίδιος υπήρξε συνήγορος και του χρυσαυγίτη Β. Στεφανάκη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Φαίη Μπλάχα στις 6 Απριλίου 2013 στη Νέα Μάκρη. Στις 4/12/15 κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής διακοπής επιτέθηκε πρώτα σε γερμανό δημοσιογράφο που παρακολουθούσε τη δίκη της ναζιστικής συμμορίας, ενώ αμέσως μετά χειροδίκησε ρίχνοντας σφαλιάρα στην Δ. Τζάκου που βρισκόταν στο ακροατήριο. 

Ήταν η αρχική περίοδος της δίκης που το “Τάγμα Συνηγόρων” της ΧΑ κλιμάκωνε την ένταση μέσα στην δικαστική αίθουσα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τη διαλεύκανση της υπόθεσης Φύσσα και με κύριο μέλημα την απόκρυψη της οργανωμένης ιεραρχικής δράσης της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας.