ΑΣΠΙΣ

Δισεκατομμύρια ευρώ χάθηκαν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλιστήρια υγείας, ζωής, αποταμιευτικών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, αναπηρικών συντάξεων και κάθε είδους πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης έμειναν στον αέρα.

Άνθρωποι που είχαν για 20 και 30 χρόνια καταθέσει τους κόπους μιας ζωής αναμένοντας τα αποτελέσματα, έχασαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μιλώντας στην Ε.Α. ο Γιάννης Τσαμούρης εξήγησε πως για 25 χρόνια πλήρωνε πρόγραμμα ασφάλειας ζωής το οποίο σήμερα θα έφτανε ακόμα και τα 80.000 ευρώ.

«Αυτό που συμβαίνει με την ΑΣΠΙΣ δείχνει το μέγεθος της κοροϊδίας. Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν δισεκατομμύρια ευρώ την ίδια ώρα που ο Ψωμιάδης κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει πολυτελή ζωή», μας λέει ο Γιώργος Αναστασίου ασφαλισμένος 17 χρόνια στην ΑΣΠΙΣ. «Αν πελάτες μου με ρωτήσουν σήμερα τι να κάνουν με ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιωτικών εταιριών τους λέω αυτόματα να πάνε να τα εξαργυρώσουν άμεσα» τόνισε ο Κώστας Διονυσίου ασφαλιστής.

Η προσπάθεια διάλυσης των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων και η συντονισμένη προπαγάνδα για τα καλά της ιδιωτικής ασφάλισης κρατάει χρόνια. Τώρα αρχίζουν να φαίνονται και τα αποτελέσματα.