Συμπαράσταση από ΕΠΑΣΣ...

Έχει ήδη κυκλοφορήσει αφίσα και προκήρυξη που ζητάει αλληλεγγύη στους Συμβασιούχους. Η αφίσα χρειάστηκε να ανατυπωθεί αφού έχει ήδη κολληθεί μαζικά σε εργατικούς χώρους και γειτονιές, ενώ την αξιοποιούν και οι ίδιοι οι Συμβασιούχοι.


Η προκήρυξη της ΕΠΑΣΣ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κατάληψη στο Δημαρχείο του Δήμου της Αθήνας έχει την ανάγκη της στήριξης από όλη την εργατική τάξη. Είναι ένας αγώνας που συγκρούεται με την καρδιά της πολιτικής του Μνημονίου και μπορεί να γίνει η σπίθα που θα βγάλει στους δρόμους όλους τους συμβασιούχους που διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά, αλλά και όλους τους εργαζόμενους που συγκρούονται με την πολιτική της κυβέρνησης…Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σωματείο χρειάζεται να βγουν ανακοινώσεις και ψηφίσματα αλληλεγγύη στην κατάληψη…Να διεκδικήσουμε απεργίες και στάσεις εργασίας συμπαράστασης στην κατάληψη του Δημαρχείου».

Στο χώρο της κατάληψης καθημερινά φτάνουν ψηφίσματα συμπαράστασης όπως από το Σωματείο Εργαζόμενων του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, το Σύλλογο Δασκάλων «Αριστοτέλης», την ΟΕΝΓΕ, τη Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας κ.α.