Γράμματα και σχόλια
Αθήνα: Ανοιχτή σύσκεψη για τις δημοτικές εκλογές

Ανοιχτή σύσκεψη με θέμα την μάχη των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Αθήνας οργανώνει την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη στις 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας, Ακαδημίας 50, η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας. Όπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το κάλεσμα (ολόκληρο στο http://antarsiageitoniesathinas.blogspot.com/):

«Oι δημοτικές εκλογές της 17ης Μάη 2019 είναι μια πολιτική μάχη: δίνουν την ευκαιρία να εκφραστεί η αγανάκτηση του κόσμου για τους συμβιβασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και για να καταγραφεί ότι ο κόσμος που συγκρούστηκε με τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όλη την περίοδο των παλιών μνημονίων δεν γυρνάει πίσω στην Δεξιά και την ακροδεξιά. 

Η Αθήνα των εργαζόμενων, της αντίστασης στα μνημόνια, της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και των κινημάτων που αντιστέκονται στην καταπίεση και τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ, των μουσουλμάνων, των Ρομά, των αναπήρων, είναι μια πόλη πολυπολιτισμική που φράζει το δρόμο στην απειλή των φασιστών της Χρυσής Αυγής...

Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Προχωράμε μπροστά για τη δικιά μας εναλλακτική διέξοδο από τη κρίση, στηριγμένοι στη δύναμή μας, για να μπουν οι ανάγκες όλων μας, ντόπιων και μεταναστών, πάνω απο τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα για την αποπληρωμή του χρέους. Αυτό το σήμα εκπέμπουν οι αγώνες αυτή την περίοδο με τις απεργίες και τις διαδηλώσεις και χρειάζεται να το στηρίξουμε και να το εκφράσουμε και με την συμμετοχή μας στη μάχη των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών…

Σας καλούμε να δώσουμε μαζί τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Σας καλούμε να πλαισιώσετε και να στηρίξετε την αντικαπιταλιστική δημοτική κίνηση «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» για να ενισχυθεί η παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο και στις γειτονιές της πόλης».