Δημοτικές εκλογές
"Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη": Καταγγελλία για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου

Σε δελτίο τύπου με τίτλο «Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές του κινήματος και την μαχόμενη δημοσιογραφία» η δημοτική κίνηση  καταγγέλλει τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ-3 Στέλιου Νικητόπουλου. 

Όπως αναφέρει: «Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου "Ελπίς" και αρθρογράφος του Capital.gr, απείλησε δημόσια με ανάρτησή του στο twitter τον Στέλιο Νικητόπουλο, γράφοντας ότι “Σε λίγο θα ψάχνεις δουλειά κάπου στις Άνδεις που θα κρύβεσαι παρέα με πράσινες μαϊμούδες… Προς πληροφόρησή σου πάντως…τους προδότες τύπου Μαδούρο και τους ντόπιους ή «αλλοδαπούς» φίλους του, η ιστορία τους στήνει στα 11 βήματα και πατάει τη σκανδάλη”. Η επίθεση του στελέχους της ΝΔ έγινε μετά από ανάρτηση του Σ. Νικητόπουλου στην οποία καταγγέλλει το πραξικόπημα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα για την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου της χώρας Ν. Μαδούρο…

Η δημοτική κίνηση Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο Στέλιο Νικητόπουλο και την αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας που είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει για το μέλλον του και να σταματήσει τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση”.