Δημοτικές εκλογές
Πειραιάς: "Ανταρσία στο Λιμάνι" - Καταγγελία για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής

“Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 6.30 μμ επέλεξε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να παρουσιάσει τους υποψήφιους της για την Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων στο ξενοδοχείο Cavo D’Oro. Ομιλητές θα είναι ο υπόδικος φύρερ Μιχαλολιάκος και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για το Δήμο Πειραιά Γρηγόρης Δεμέστιχας, μέλος του τάγματος εφόδου που είχε επιτεθεί σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά το Σεπτέμβρη του 2012” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανταρσία στο Λιμάνι. Όπως καταγγέλλει:

Είναι βέβαια η μέρα που οι αντιφασίστες θα βρίσκονται στους δρόμους σε όλο τον κόσμο για να φράξουν το δρόμο στο ρατσισμό και τους νοσταλγούς των ναζί που επιχειρούν να σηκώσουν κεφάλι. Και δεν είναι τυχαίο. Το αντιφασιστικό κίνημα στον Πειραιά έχει αποκλείσει κάθε δίοδο των χρυσαυγιτών προς το δημόσιο χώρο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν κατάφεραν να πατήσουν ποτέ το πόδι τους στην πλατεία Κοραή, το Πασαλιμάνι ή οπουδήποτε κι ανακοίνωσαν δημόσια εμφάνιση...

Είναι μια θρασύδειλη προσπάθεια να αποφύγουν την οργή του αντιφασιστικού κινήματος. Είναι δυστυχώς μια προσπάθεια που για μια ακόμα φορά βρίσκει αρωγό της την κυβέρνηση του Σύριζα. Η υπό διαβούλευση τροποποίηση του ποινικού κώδικα, προτείνει ουσιαστικά το πέσιμο στα μαλακά για την ηγεσία των ναζί, αποτελώντας μια ευθεία παρέμβαση υπέρ τους στη δίκη που μπαίνει στην τελική της ευθεία...”