Δημοτικές εκλογές
Καλλιθέα: "Μια πόλη στο δρόμο" - Παρουσίαση της δημοτικής κίνησης 16/4

Με την παρουσία δεκάδων συντροφισσών και συντρόφων, αγωνιστριών και αγωνιστών της Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απρίλη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η παρουσίαση της Αριστερής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης “Μία Πόλη στο Δρόμο’’ καθώς επίσης και των πολιτικών θέσεων και των στόχων της. 

Την παρουσίαση έκαναν ο επικεφαλής Χρήστος Ιωαννίδης και τα μέλη της συλλογικής μας εκπροσώπησης Λεωνίδας Αναγνώστου, Δήμητρα Γκεμιτζόγλου και Ραφαήλ Καστρίτσης. Τη συζήτηση συντόνισε η Ιλιρίντα Μουσαράι.

Από την πλευρά του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στην Καλλιθέα τονίσαμε ότι η συγκρότηση της δημοτικής κίνησης και η εκλογική μας κάθοδος έχει ως στόχο να δυναμώσει η φωνή του κόσμου και οι διεκδικήσεις των κινημάτων στην πόλη αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο. Αντλούμε έμπνευση από τις απεργιακές μάχες των συμβασιούχων του Δήμου και των εκπαιδευτικών στην Καλλιθέα για μόνιμη και σταθερή δουλειά. 

Συνεχίζουμε αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στην Καλλιθέα. Θέλουμε να αποτελέσουμε το στήριγμα για όλο τον κόσμο που θέλει να βρει διέξοδο και εναλλακτική απέναντι στη χρεοκοπημένη διαχείριση των προηγούμενων  χρόνων, για να μπορέσουν να νικήσουν οι αγώνες μας.