Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
ΚΕΕΡΦΑ 12/10 Πανελλαδική Συνέλευση και Διεθνής Συνάντηση

Στις 12 Οκτώβρη στη Νομική της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Συνάντηση και η Πανελλαδική Συνέλευση κατά του φασισμού και του ρατσισμού που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ. 
Στο κάλεσμά της τονίζει μεταξύ άλλων:
“Το αντιφασιστικό κίνημα με την δύναμη του, την επίμονη, μακρόχρονη και συστηματική του δράση, κατάφερε στις εκλογές της 7ης Ιούλη να πετάξει έξω από τη Βουλή τους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Τώρα, οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής απολογούνται για τα αποτρόπαια εγκλήματα τους, τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών των κινημάτων με ορθάνοικτη την πόρτα της φυλακής για να γυρίσουν εκεί ξανά. 
Η κρίση της Χρυσής Αυγής με τις διασπάσεις δεν μας οδηγεί σε εφησυχασμό αλλά σε αποφασιστικότητα για να κλιμακώσουμε την δράση και να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα πέσουν στα μαλακά στο δικαστήριο και θα κλείσει κάθε γραφείο-ορμητήριο των φασιστών σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε με τις κινητοποιήσεις στα 6 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την αντιφασιστική διαδήλωση στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτέμβρη. Δίνουμε συνέχεια με μαχητικές κινητοποιήσεις στα δικαστήρια τις μέρες των απολογιών του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και του Κασιδιάρη που πρέπει να σημάνουν κλιμάκωση και γενικό ξεσηκωμό σε εργασιακούς χώρους, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια... 
Ενωμένοι συνεχίζουμε τη μάχη κατά των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, καθώς φτάνει η ώρα της ολοκλήρωσης της δίκης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Είναι ώρα να πάνε φυλακή, να κλείσουν όλα τα γραφεία-ορμητήρια τους! 
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να γκρεμίσουμε τα τείχη της Ευρώπης-φρούριο, για ανοιχτά σύνορα για τους κατατρεγμένους, για άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, για να έχουν πρόσβαση στα σχολεία, τα νοσοκομεία και όχι να καταργηθεί ο ΑΜΚΑ. Για την νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα σε όλους τους μετανάστες και όχι να είναι σκλάβοι στις Μανωλάδες των αφεντικών. Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, την ισλαμοφοβία, τον αντισημιτισμό και το σεξισμό αποτελεί προτεραιότητα για το κίνημα των εργαζόμενων και της νεολαίας, που ετοιμάζεται να δώσει τις μάχες κατά της λιτότητας και των περικοπών, κατά των πολιτικών “νόμου και τάξης” με την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. 
Σας καλούμε να συμμετέχετε και να στηρίξετε τη Πανελλαδική Συνέλευση και τη Διεθνή Συνάντηση στις 12 Οκτώβρη, στην Αθήνα, να στείλετε εκπρόσωπους του σωματείου, του φοιτητικού συλλόγου, της κίνησης και της συλλογικότητας σας. Συμμετέχουν ήδη εκπρόσωποι κινημάτων από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γερμανία, την Ισπανία, την Γαλλία, την Κύπρο και αλλού. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την οργάνωση των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών κινητοποιήσεων και για το διεθνή συντονισμό”.