ΕΝΙΘ

«Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεδρίαση του συμβουλίου στις 9/11, όπου κυριάρχησε η άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμιά αναμονή στα μέτρα που θα πάρει η νέα κυβέρνηση, όποια και να είναι αυτή, καθώς ακόμα δεν είχε οριστεί ο νέος πρωθυπουργός και η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου» μας λέει ο Γιάννης Κούτρας από το Νυστέρι και μέλος του ΔΣ της ΕΝΙΘ. «Μπροστά μας έχουμε να οργανώσουμε την επιτυχία της απεργίας και σε αυτήν την κατέυθυνση θα γίνει γενική συνέλευση της ΕΝΙΘ την Τρίτη 22/11 στις 12 το μεσημέρι στο Ιπποκράτειο. Πρώτο βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση είναι η μαζική συμμετοχή στο Πολυτεχνείο και ο κοινός βηματισμός μαζί με όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που ήδη συντονίζονται ενόψει της 24ωρης απεργίας».

Ηδη, την Τρίτη 1/11 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Ν.Ε.Π.Θ. ανοικτή συνέλευση με συμμετοχή των επιτροπών αγώνα νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και ομάδων αλληλεγγύης, με θέμα το συντονισμό των κινητοποιήσεων σε σχέση με τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας. Αποφασίστηκε ενημέρωση των υπόλοιπων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας και νέα ανοικτή συνέλευση την Τρίτη 15/11/11 στο αμφιθέατρο του Γ’ κτιρίου του Π.Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, στις 7μμ.

«Καλούμε τα σωματεία των εργαζομένων και τις επιτροπές αγώνα των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας, για στήριξη και συμμετοχή στη συνέλευση με σκοπό τον καθορισμό περαιτέρω κινητοποιήσεων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή αγώνα Ν.Ε.Π.Θ.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομεία: Όλοι μαζί στις 24 Νοέμβρη

Ιπποκράτειο

Αττικό

ΟΧΙ αυθαιρεσίες με τις εφημερίες