Αντίσταση στα κλεισίματα

Στη συνάντηση συμμετείχαν εργαζόμενοι από την Ιντρακόμ, την Ελευθεροτυπία, το Αττικό νοσοκομείο, το πρώην Υπουργείο Ανάπτυξης, το Μετρό και την Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικάτων και Συνδικαλιστών.

Αποφασίστηκε να στηριχτεί με κάθε τρόπο η έκδοση του απεργιακού φύλλου της Ελευθεροτυπίας που κυκλοφορεί την Τετάρτη 15/2. Να σταλούν ενημερωτικά e-mails σε όλα τα σωματεία, να γίνουν επικοινωνίες με τα ΔΣ ώστε να προμηθευτούν φύλλα, ενώ θα γίνει προσπάθεια να στηθούν τραπεζάκια σε κεντρικές στάσεις του Μετρό, ειδικά στο Σύνταγμα. Επίσης, θα γίνει κινητοποίηση συμπαράστασης την Τετάρτη στα δικαστήρια καθώς εκδικάζεται η υπαγωγή της Ελευθεροτυπίας στο άρθρο 99.

Την Πέμπτη 16/2 εκτός από τη νέα συνάντηση θα γίνει και επίσκεψη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΟΕΚ στο κτίριο της Πατησίων στις 6 το απόγευμα, ενώ συνδικαλιστές από το Συντονισμό θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη συμπαράστασης στην Χαλυβουργία, την Τετάρτη 15/2 στις 12 το μεσημέρι, οπότε θα γίνει και η γενική συνέλευση των Χαλυβουργών. Επίσκεψη συμπαράστασης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα και στον Alter. Τέλος, αποφασίστηκε να βγει κοινή αφίσα που να αναδεικνύει τους χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και την ανάγκη για πιο μόνιμο συντονισμό.

l Την Κυριακή 19/02/2012 και ώρα 11:00μμ θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων στην Alapis με θέματα την ψήφιση του καταστατικού, την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, τη δρομολόγηση αρχαιρεσιών και την ενημέρωση - οικονομική ενίσχυση για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικοί

Δήμοι: Οι συνελεύσεις αποφασίζουν συνέχεια

Και στα Πανεπιστήμια

Νοσοκομεία: Συνεχίζεται ο ξεσηκωμός

Συνέδριο ΠΟΕΔΗΝ: Στροφή αριστερά και απεργιακή δράση

Κατάληψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Δομές Ψυχικής Υγείας: Κατάληψη στο Υπουργείο

Αριάδνη: Ξεσηκώνουν όλο το Ηράκλειο

ΑΒΕΞ - Πάτρα

Λουκίσα

ΔΕΗ

Υπουργεία: Οι καταλήψεις επιστρέφουν

Δικηγόροι στον αγώνα

Απεργία στην Εμπορική