Συμμορία αστυνομικών

“Τη θέση τους στις επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ αξιοποιούν με ιδιαίτερο ζήλο αστυνομικοί, «φίλοι» του συλληφθέντα αστυνομικού «Αλέξη» για κλοπές σε βάρος μεταναστών,  για να αναζητήσουν και να εκδικηθούν τους μάρτυρες”, αναφέρει η ανακοίνωση. «Θα σας βρούμε και θα σας σκοτώσουμε έναν - έναν» απείλησε αστυνομικός ένα μετανάστη, τον οποίο σταμάτησε δήθεν για «έλεγχο»  έξω από το σπίτι του στην  οδό Μακεδονίας διότι δεν του υπέδειξε που έμενε άλλος μετανάστης”.

Η ανακοίνωση αφού αναφέρει αναλυτικά συγκεκριμένα περιστατικά τρομοκράτησης ομάδας πέντε αστυνομικών σε βάρος του μάρτυρα, την Τετάρτη 22/2 και το Σάββατο 25/2 καταλήγει: “Αυτά τα φαινόμενα αστυνομικής βαρβαρότητας είναι αποτέλεσμα των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας στο κέντρο της Αθήνας που ως τώρα διεύθυνε ο Χ.Παπουτσής και ο διάδοχος του στη συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα συνεχίσει.

Δεν έχουν άλλο τρόπο από το να αποπροσανατολίσουν την οργή για την χρεοκοπία των πολιτικών του Μνημόνιου που σπέρνουν τη φτώχεια, την ανεργία, το κλείσιμο των μικρομάγαζων από το να μετατρέπουν του μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους.

Η ίδια Αστυνομία που χτυπάει τις εργατικές κινητοποιήσεις και απειλεί με κατάργηση το πανεπιστημιακό άσυλο συνεργάζεται στη περιοχή Αχαρνών και Αγίου Παντελεήμονα  με την συμμορία των γερμανοτσολιάδων μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής σε καθημερινό πογκρόμ κατά των μεταναστών.

Είναι ώρα μαζί με το Παπουτσή να παραιτηθεί και να πάει στον αγύριστο όλη η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου μαζί με την άθλια πολιτική ρατσισμού και καταστολής που εκτρέφει μηχανισμούς αστυνομικής βαρβαρότητας, παρακράτους και πλιάτσικου με τις ευλογίες της.

Η δικιά μας απάντηση θα δοθεί με το αντιναζιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη στα Προπύλαια και την συναυλία στη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα”.