Λοβέρδος...καμένος!

Tι να πει κανείς για το Λοβέρδο, τα είπε και μόνος του την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με το σύλλογο των εργαζομένων. “Εγώ είμαι... καμένος”, “Τα ψωμιά μου τα έφαγα”, είπε παραπέμποντας τους διαμαρτυρόμενους να τον μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές. Πρόκειται για κλασικό αποπροσανατολισμό.

Το υπουργείο συνεχίζει να επιτίθεται με λύσσα στο ΕΣΥ όπως αποδεικνύεται από την αποκάλυψη, την προηγούμενη βδομάδα, ότι οι καταθέσεις των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδας πέρασαν στα μουλωχτά από την περικοπή του PSI, ψαλιδίζοντας κατά 70% τις καταθέσεις - κάτι που θα αφήσει άμεσα (όπως και όλα τα εκτός υγείας ΝΠΔΔ που υπέστησαν παρόμοιο κούρεμα) τα νοσοκομεία χωρίς τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους. Την ίδια στιγμή μαζί με τις περικοπές μισθών προωθείται σε πολλά νοσοκομεία “αξιολόγηση” προσωπικού με στόχο απολύσεις.

Είναι γελασμένος ο Λοβέρδος αν νομίζει ότι οι εργαζόμενοι θα κάτσουν να περιμένουν τις εκλογές, ενώ κάθε βδομάδα θα κάνει μια νέα επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομεία και ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη

Γενικό Πατησίων - 7ο ΙΚΑ

Σε όλη τη χώρα

“Ετοιμοπόλεμο κλίμα”

Εκλογές στο Τζάνειο

Απεργία στην ιδιωτική υγεία