ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε κάθε πόλη και γειτονιά

Δεκάδες ανοιχτές εκδηλώσεις οργανώνουν τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πανελλαδικά για να γίνει γνωστή η πολιτική πρόταση του Μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Εργαζόμενοι, νεολαίοι και παλιοί αγωνιστές συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στις οποίες η συζήτηση είναι πλούσια και βάζει τις βάσεις τόσο για να σπάσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το κοινοβουλευτικό φράγμα του 3%, όσο και να αποκτήσει ακόμα πιο γερές ρίζες σε όλη την Ελλάδα.

«Πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Περιστέρι την Παρασκευή 27/4» μας δήλωσε ο Ηλίας Γιαννόπουλος. «Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχουμε κάνει ποτέ. Χαρακτηριστικό ήταν η παρουσία νεολαίων, γύρω στα 25 με 30, κόσμος που μένει στη γειτονιά μας. Ομιλητές ήταν ο Πάνος Γκαργκάνας, ο Χρήστος Μπίστης, ο Μιχάλης Ρίζος, ενώ χαιρέτισαν οι Χάρης Μανώλης και Αντώνης Σταματόπουλος. Ήρθαν άνθρωποι που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς λέει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ και όσοι περνούσαν από την πλατεία μάς ρωτούσαν και έπαιρναν υλικά. Δώσαμε 26 φύλλα της εφημερίδας, βιβλία από το τραπεζάκι του Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου και μαζέψαμε οικονομική ενίσχυση».

Η Κωνσταντίνα Τριαντοπούλου μάς έδωσε την εικόνα από την εκδήλωση στην Πετρούπολη. «Κάναμε ανοιχτή εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Παρασκευή 27/4 το απόγευμα με ομιλητές τους υποψήφιους στη Β’ Αθήνας Κατερίνα Πατρικίου, Αντώνη Δραγανίγο και Γρηγόρη Λάσκαρη. Συμμετείχαν 40 άτομα από τη γειτονιά. Πολλοί δεν ήταν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είχαν έρθει για να μας γνωρίσουν. Η κουβέντα πήγε πολύ πάνω στο ζήτημα μιας «κυβέρνησης της αριστεράς». Κάποιοι ζήτησαν να μπουν παραδείγματα από τις εμπειρίες παγκόσμια. Οι σύντροφοι ομιλητές απάντησαν δίνοντας τέτοιες εικόνες, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Εξήγησαν ότι χρειαζόμαστε αντικαπιταλιστική ανατροπή και ότι η αριστερά χρειάζεται να είναι ενωμένη στους δρόμους. Άλλος ρώτησε για τις διαφορές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΚΚΕ. Συνεχίζουμε την Πέμπτη 3/5 με την κεντρική εκδήλωση της Επιτροπής μας που θα γίνει στην πλατεία Αγίων Αναργύρων στις 7 το απόγευμα». Την επόμενη μέρα (28/4) έγινε αντίστοιχη εκδήλωση και στο Ίλιον όπου παραβρέθηκαν 60 άτομα και έγινε πλούσια συζήτηση.

Την Κυριακή 29/4 έγινε εκδήλωση με 40 άτομα στην Αγία Βαρβάρα με ομιλητές τον Παντελή Βαϊνά, πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων της περιοχής και τους υποψήφιους βουλευτές Β’ Αθήνας, Κατερίνα Πατρικίου και Διονύση Αμπάτη.

Πάνω από 70 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση στην πλατεία της Κυψέλης την ίδια μέρα με ομιλητές τον Πέτρο Κωνσταντίνου, την Τίνα Ζορμπαλά, τον Τάσο Κατιντσάρο, τον Γιάννη Χριστόπουλο και τον Γιώργο Αλεξάτο.

Στα Σεπόλια συγκεντρώθηκαν 70 άτομα την Παρασκευή 27/4, τη συζήτηση άνοιξαν οι υποψήφιοι στην Α’ Αθήνας Ματίνα Παπαχριστούδη, Πέτρος Κωνσταντίνου και Άγγελος Χάγιος, ενώ παρέμβαση έκαναν και Θένια Ασλανίδη και ο Τζαβέντ Ασλάμ. Την ίδια μέρα έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στο Μετρό Φιξ στο Κουκάκι με συμμετοχή 25 ατόμων όπου χαιρέτισαν ο Γιάννης Σηφακάκης και ο Τάσος Κατιντσάρος, υποψήφιοι στην Α’ Αθήνας.

Πετυχημένες συγκεντρώσεις έγιναν ακόμα στο Γαλάτσι (30 άτομα), στα Άνω Πατήσια (περίπου 60 άτομα), στη Δάφνη (πάνω από 25 άτομα), στο Παγκράτι (περίπου 80 άτομα), στην Καισαριανή (πάνω από 100 άτομα), στην Ηλιούπολη (περίπου 100 άτομα), στην Καλλιθέα (50 άτομα), στη Λάρισα (πάνω από 100 άτομα), στην Ορεστιάδα (περίπου 50 άτομα), στον Εύοσμο (40 άτομα), στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (120 άτομα).


Καλαμάτα

Την Παρασκευή εγκαινιάστηκε το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και από τότε και κάθε μέρα γίνεται πόλος έλξης για συζήτηση από γνωστούς και αγνώστους που περνούν και χρεώνονται προκηρύξεις και ψηφοδέλτια. Στην περιοδεία στη ΔΕΗ της Καλαμάτας οι εργαζόμενοι μας θυμούνταν να είμαστε κάθε μέρα στην απεργιακή φρουρά το καλοκαίρι.

Τεράστια επιτυχία είχε και η εξόρμηση στο νοσοκομείο Καλαμάτας αφού πολλοί εργαζόμενοι δήλωναν πως θα στηρίξουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ η συζήτηση άνοιγε και με τους συγγενείς των ασθενών. Κάποιοι έδωσαν συγχαρητήρια για τη στάση που κρατήσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη διακομματική του δήμου καταγγέλοντας την παρουσία των φασιστών και αποχωρώντας.

Εντυπωσιακή, αλλά όχι απρόσμενη ήταν η ανταπόκριση στη περιοδεία στο Μελιγαλά, στις υπηρεσίες του δήμου, στο κέντρο υγείας και στις τράπεζες. Οι εργαζόμενοι μας έλεγαν πως θα πάτε καλύτερα από ότι νομίζετε είτε ζητούσαν ψηφοδέλτια για να μοιράσουν. Παρόμοια αποδοχή στην περιοδεία στη Μεθώνη-Κορώνη και Πύλο με καλύτερο παράδειγμα το Γυμνάσιο Κορώνης που η ανταπόκριση ήταν φανταστική.


Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη, τη βδομάδα που πέρασε πήγαμε σε χώρους όπως το νοσοκομείο, ο Δήμος, το ΙΚΑ, τα σχολεία, η ΔΕΗ και το νερό, μαζί με τον υποψήφιο ξεκαθαρίζοντας το βοηθητικό ρόλο που θα παίξει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο κοινοβούλιο για τους αγώνες των εργαζομένων, τους μόνους ικανούς να ανατρέψουν αυτό το σάπιο κι άδικο σύστημα.

Ήταν σημαντική η παρουσία της Εργατικής Αλληλεγγύης το προηγούμενο διάστημα καθώς οι αντικαπιταλιστικές ιδέες είχαν ήδη συζητηθεί κι η παρουσία μας εκτός της περιόδου των εκλογών αποδείκνυε πως πραγματικά το κέντρο μας είναι οι εργατικοί αγώνες.

Το Σάββατο προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα χωριά μετά την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ορεστιάδα με αφισοκόλληση και μοίρασμα προκηρύξεων, όχι μόνο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά κι ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Ο αδερφός του υποψηφίου στο Σουφλί μας είχε κάνει ήδη γνωστούς και πίεσε για να εμφανιστούμε σε δελτία ειδήσεων και ραδιόφωνα εδώ και στην Κομοτηνή, δίνοντας μας την ευκαιρία να φτάσουν οι ιδέες μας πιο μακριά, κόντρα στην προσπάθεια του συστήματος να μας αποκλείσει. Αυτή την εβδομάδα διοργανώνουμε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο περίπτερο το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, θα επισκεφθούμε τους ίδιους χώρους και φυσικά τις σχολές.

Ζαννέτα Λυσικάτου




Αίγιο

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας για τον τραγικό θάνατο του εργάτη Γιώργου Γκουλεμάνη στο λιμάνι του Αιγίου.

«Για άλλη μια φορά τα κέρδη τους βάφονται με το αίμα των εργαζομένων. Θύμα αυτή την φορά ήταν ο 55-χρονος Γιώργος Γκουλεμάνης πατέρας τριών παιδιών, που συμμετείχε στο ξεφόρτωμα πλοίου σε κοντέινερ» αναφέρει αρχικά.

Συνεχίζει τονίζοντας «καταπλακώθηκε από το γάντζο που έπεσε, όταν κόπηκε το συρματόσχοινο που χρησιμοποιείται για την εκφόρτωση των κοντέινερ από το πλοία που προσεγγίζουν το λιμάνι του Αιγίου μεταφέροντας μπανάνες.

'Ηταν καθαρό έγκλημα της εργοδοσίας η οποία δεν τηρούσε κανένα μέτρο ασφαλείας και δeν λογάριαζε μπροστά στο να γίνει η δουλειά της την ανθρώπινη ζωή, την ζωή των εργαζομένων.

Ήταν έγκλημα του κράτους που σε έναν λιμενικό χώρο σε ένα εργοτάξιο δέν λαμβάνονται στοιχειώδη μέτρα προστασίας των εργαζομένων και δεν γίνεται κανένας έλεγχος.

Πάνω από όλα ήταν ένα ακόμα έγκλημα του Μαύρου Μετώπου του Κεφαλαίου -Ε.Ε.-ΔΝΤ και των κομμάτων που το στηρίζουν ΠΑΣΟΚ -ΝΔ-ΛΑΟΣ -Ακροδεξιά και Εργοδοσίας που έχουν διαμορφώσει τους χειρότερους όρους εργασίας στον τόπο μας».




Θεσπρωτία

Την εβδομάδα που πέρασε συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας τόσο στην πόλη της Ηγουμενίτσας όσο και σε χωριά της περιοχής μας.

Γίνονται τακτικά εξορμήσεις και αφισοκολλήσεις στην Ηγουμενίτσα όπου συναντάμε κόσμο που θέλει να ενημερωθεί για τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και για την συνέχεια μετά τις εκλογές.

Την Παρασκευή 27/4 έγινε παρέμβαση στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Λωρίδα Σαγιάδας και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Νοσοκομείο Φιλιατών, στην Εθνική και Αγροτική Τράπεζα, στην Εφορία και στους εργαζόμενους του Δήμου. Την επόμενη μέρα σειρά είχε η Παραμυθιά στην Λαϊκή Αγορά. Ταυτόχρονα οργανώνουμε και την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, καθώς και την προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στο Πάνθεον την Παρασκευή 4/5 στις 8μμ με ομιλητή τον Σπύρο Μαρκέτο.

Φίλιππος Κυρίτσης, υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας




Ηράκλειο

Εκατοντάδες αγωνιστές-τριες συμμετείχαν στην προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Hράκλειο. Η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Λιονταριών είχε πρωτοφανή συμμετοχή για την αντικαπιταλιστική αριστερά.

250 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση και πολύς κόσμος που περνούσε από την πλατεία στεκόταν και άκουγε τους υποψήφιους. Την συζήτηση άνοιξε ο Μπάμπης Γκούβας, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία για την ανάπτυξη του ελληνικού καπιταλισμού την τελευταία δεκαετία και τις σχέσεις του με την Ε.Ε., συνέχισε η Τόνια Αντωνίου που περιέγραψε την ανάπτυξη του εργατικού κινήματος μέσα στην κρίση με στοιχεία για τις απεργίες και τα ποιοτικά προχωρήματα του κινήματος και την προοπτική που ανοίγεται μπρoστά του. Ο κύκλος των εισηγήσεων έκλεισε με τον Νίκο Παπακανάκη που μίλησε ενάντια στις θεωρίες που μιλάνε για την «ψωροκώσταινα», για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας και την δυνατότητα των εργαζόμενων και των αγροτών να οργανώσουν την παραγωγή χωρίς αφεντικά και μεσάζοντες.

Στους χώρους και στις γειτονιές

Ακολούθησαν ομιλίες - χαιρετισμοί των υπόλοιπων υποψηφίων που εξειδίκευσαν τη μάχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους χώρους και τις γειτονιές από όπου προέρχονται. Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ηράκλειο δίνουμε την μάχη για να απλώσουμε την αντικαπιταλιστική προοπτική σε κάθε γειτονιά και εργατικό χώρο. Ο κόσμος που συμμετείχε όλο το προηγούμενο διάστημα στις μάχες ενάντια στο μνημόνιο συζητάει μαζί μας για το πώς μπορούν να κερδίσουν οι αγώνες του. Η δικιά μας απάντηση είναι να μαυρίσουν αυτούς και να στείλουν τους αντικαπιταλιστές στη Bουλή και από την επομένη των εκλογών να απλωθεί ο εργατικός έλεγχος παντού.

Φώτης Φραγγέλακης, Ηράκλειο Κρήτης




Βριλήσσια

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πέτυχε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Βριλήσσια που πραγματοποίησε για πρώτη φορά εκδήλωση στην περιοχή. 70 άτομα παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των υποψηφίων στην Β' Αθηνών, Γιώργου Ράγκου και Βασίλη Γάτσιου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πλούσια συζήτηση στην οποία μπήκαν ερωτήματα και κατατέθηκαν απόψεις από φοιτητές, εργαζόμενους στο Δήμο Βριλησίων και από αλλού.

Η κουβέντα άνοιξε πάνω στο ζήτημα της ΕΕ και του ευρώ, στους εργατικούς αγώνες με παράδειγμα τον Σκαραμαγκά, στο πως μπορούμε να απομονώσουμε τους νεοναζί και γιατί χρειαζόμαστε δυνατή αριστερά και συγκεκριμένα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή. Όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι, πολλοί μάλιστα πήραν υλικά και αφίσες για να διακινήσουν και άφησαν στοιχεία επικοινωνίας.

Ορέστης Ηλίας




Βούλα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Τοπικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην πλατεία της Βούλας την Παρασκευή το απόγευμα. Η παρουσία πάνω από 60 κατοίκων έδωσε αισιόδοξο τόνο στην εκδήλωση.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής, οι ομιλητές και υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής, Ανδρέας Κολλιαράκης και Παναγιώτης Μαυροειδής ανέπτυξαν τους στόχους που βάζει το μεταβατικό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και την έντονη αγωνιστική δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ανδρέας Κολλιαράκης έδειξε ακόμα, μέσα από καθημερινά παραδείγματα, γιατί ο εργατικός έλεγχος είναι η μόνη λύση απέναντι στην κρίση και πώς οδηγεί στην αντικαπιταλιστική ρήξη με την ΕΕ και το ευρώ.

Δέκα άτομα αγόρασαν την Εργατική Αλληλεγγύη και αρκετοί ενίσχυσαν οικονομικά τον προεκλογικό αγώνα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ μια παρευρισκομένη συμπλήρωσε το φυλλάδιο για το 4ήμερο του Μαρξισμού.

Το ίδιο πετυχημένη ήταν και η προεκλογική εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία και σε καταστήματα της Βούλας. Η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν πολύ θετική, δείγμα ότι κάτι αλλάζει μέσα και στην κλειστή κοινωνία της περιοχής, ενώ συνολικά 6 άτομα πήραν την ΕΑ. Προεκλογική  περιοδεία πραγματοποιήθηκε και στο Δημαρχείο της Βούλας.

• Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου με ομιλητές τους υποψηφίους στην Περιφέρεια Αττικής, Κώστα Τουλγαρίδη και Χάρη Μανώλη, ενώ χαιρέτισε και ο Ανδρέας Κολλιαράκης. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Α.Κ.




Ικαρία

Επιτυχής ήταν η εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ικαρία το Σάββατο 28 Απρίλη στο παλαιό δημαρχείο Αγίου Κηρύκου. Την εισήγηση έκανε ο Κώστας Πίττας (υποψήφιος στη Β’ Αθήνας και μέλος του συντονιστικού εργαζομένων στο δημόσιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Παρεμβάσεις στη συζήτηση, έκαναν οι Νάσος Μπράτσος και Θανάσης Σκλαβενίτης υποψήφιοι στο νομό Σάμου (ο τρίτος είναι ο Νίκος Ταμβακλής από τη Σάμο).

Στη συζήτηση οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις που έγιναν από τους κατοίκους του νησιού που συμμετείχαν, κινήθηκαν γύρω από το θέμα της κοινής δράσης της αριστεράς, τη σημασία κάθε αγώνα, ακόμα και αν γίνεται σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ εξειδικεύτηκαν οι συνέπειες της πολιτικής της τρόικας σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία (ανεμογεννήτριες με επένδυση fast track, ακτοπλοΐα, συρρικνώσεις υπηρεσιών, προβλήματα στο χώρο της Υγείας-πρόνοιας κλπ).

Γενικά το χαρακτηριστικό της συζήτησης ήταν ότι δεν επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις εκλογές, αλλά στις κινηματικές διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα και το ρόλο τους και στο μετεκλογικό τοπίο. Ήταν η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νησί, από την ίδρυσή της.

Μετά από αίτημα κατοίκων του νησιού που ζουν σε μακρινή περιοχή από την πρωτεύουσα και αντιπροσωπεία τους συμμετείχε στην εκδήλωση (το νησί έχει ιδιαίτερη και δύσκολη γεωφυσική διαμόρφωση), θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συζήτηση πιθανότατα την Τετάρτη 2/5, σε μπαρ της περιοχής των Ραχών για να δώσει την ευκαιρία να συμμετέχουν και όσοι ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες μετακίνησης.

N. M.


"Είναι οι συνεχιστές μας"

Ανήκω στη γενιά του ’40. Στη γενιά την ανεπανάληπτη που μαζί με την συντριβή του κατακτητή, θέλαμε να συντρίψουμε και το σύστημα εκείνο που σκοτώνει την ανθρωπότητα. 

Να χτίσουμε μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη, ειρηνική, να ζούνε οι άνθρωποι μέσα στη λευτεριά και την ειρήνη. Αυτό δεν το καταφέραμε γιατί η γενιά μου, όπως ξέρετε, κυνηγήθηκε. Είμαι όμως πολύ τυχερή που επέζησα από τα βασανιστήρια και μπορώ σήμερα να ακολουθώ τους αγωνιστές του 21ου αιώνα στους καινούργιους πανευρωπαϊκούς αγώνες που είναι διεθνιστικοί. 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι το κίνημα εκείνο που αγκαλιάζει όλους τους αγωνιστές του κόσμου σε μια δύναμη. Είναι, με λίγα λόγια, τα παιδιά και τα εγγόνια των αγωνιστών της Αντίστασης, είναι οι συνεχιστές των οραμάτων της γενιάς μου. Τα οράματα των λαών δεν πεθαίνουν ούτε εξαφανίζονται. Ζούνε και είμαι τυχερή που μπορώ στα 97 μου χρόνια να ακολουθώ τη νέα γενιά σε όλα τα συλλαλητήρια: Πράγα, Γένοβα, Φλωρεντία, Εβιάν, Αγγλία και οπουδήποτε αλλού. 

Όχι για να σφάξουμε και να σκοτώσουμε, αλλά για να γκρεμίσουμε τους μηχανισμούς των ισχυρών της γης που μας εκμεταλλεύονται. Για να χτιστεί η κοινωνία που οραματίστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι σήμερα.

Kατίνα Σηφακάκη

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Θυμηθείτε και στηρίξτε!

Στηρίξτε-ψηφίστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πρωτομαγιά ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ

H κεντρική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Το μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απλώνεται σε όλους τους εργατικούς χώρους

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Προεκλογικές συγκεντρώσεις