Εκλογές ΕΣΠΗΤ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλεί στις 6 και 7 Ιούλη η Ενωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ). Η διήμερη ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα - Βαλαωρίτου 9 (6ος όροφος), από τις 9πμ έως τις 8.30μμ. Οι Financial Crimes συμμετέχουν στις εκλογές με το “Παρατύπως”.

Οι εκλογές είναι έκτακτες, αποτέλεσμα της μαζικής γενικής συνέλευσης της ΕΣΠΗΤ στα τέλη Μάρτη και της καταψήφισης εκεί, από την συντριπτική πλειοψηφία των συντακτών, του προϋπολογισμού που είχε καταρτίσει για το 2012 το προεδρείο της Ενωσης. Απονομιμοποιώντας με αυτό τρόπο το προεδρείο και οδηγώντας την Ενωση στις κάλπες, η βάση έκφρασε τη δυσαρέσκειά της για την αδυναμία της ηγεσίας να οργανώσει τον απεργιακό αγώνα ενάντια στις σκληρές μνημονιακές επιθέσεις των εργοδοτών τα τελευταία χρόνια.

“Για τους Financial Crimes, η δύναμη που υπερασπίστηκε με τον πιο συνεπή τρόπο την αγωνιστική κατεύθυνση της Ενωσης και που χρειάζεται να το κάνει ακόμα πιο ενισχυμένη το επόμενο διάστημα, είναι η Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζομένων Συντακτών 'Παρατύπως'”, αναφέρει η ανακοίνωση των Financial Crimes, “Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του 'Παρατύπως' συμβάλλοντας από την πλευρά μας σε αυτή την προσπάθεια και καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να το στηρίξει”. Οι υποψήφιοι των Financial Crimes είναι οι: Λένα Βερδέ, Κατερίνα Θωίδου, Πάνος Κατσαχνιάς και Πέτρος Πομώνης.