STOP στη συνεργασία ΕΛ.ΑΣ – Νεοναζί

Οι επιθέσεις των Ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής υπό την άμεση επιχειρησιακή διεύθυνση βουλευτών σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια στη Ραφήνα και τη Γαβαλού έδειξε ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του ναζισμού πήραν απόφαση να βγάλουν μπροστά τις συμμορίες τρόμου για να τσαλαπατήσουν τις δημοκρατικές ελευθερίες και κάθε έννοια δικαιωμάτων.

Πριν λίγες μέρες προειδοποιήσαμε ότι η επίθεση του χρυσαυγίτη βουλευτή Δ.Κουκούτση μέσα στη βουλή κατά της αντιπροσωπείας του αντιρατσιστικού αντιφασιστικού συλλαλητηρίου ήταν μόνο η αρχή για την επιχείρηση νομιμοποίησης της δράσης των Ταγμάτων εφόδου. Αμέσως μετά ο Ν. Μιχαλολιάκος έδωσε το πρόσταγμα της γενικής επίθεσης και εφόδου των Ταγμάτων με αποτέλεσμα τις δολοφονικές επιθέσεις στη Ραφήνα και τη Γαβαλού. Δεν περιμένουμε νεκρούς για να τους σταματήσουμε.

Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός για αυτή την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης με το πιο απροκάλυπτο τρόπο των ίδιων των βουλευτών, που κουβαλάνε καταδίκες αλλά και επιθέσεις δολοφονικές για τις οποίες διεκδικούν την ασυλία της Βουλής. Δεν πρέπει να συνεχίσουν να κάθονται στα έδρανα της Βουλής αλλά πρώτα των δικαστηρίων και μετά στα κελιά του Κορυδαλλού. Τώρα πρέπει να αρθεί η ασυλία και να πληρώσουν για τις δολοφονικές επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και όχι απλά για αντιποίηση αρχής και φθορά ξένης περιουσίας.

Ανεπιθύμητοι

Οι επιθέσεις των βουλευτών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε οργανωμένες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες των Δήμων με την επιδίωξη της εθνοκάθαρσης των γειτονιών και της επιβολής απαρτχάιντ χρειάζεται να βρει μπροστά της ένα ολόκληρο κίνημα αντίστασης αλλά και τους ίδιους τους εκλεγμένους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια. Είναι ώρα να κηρύξουν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ τους νεοναζί βουλευτές που εγκληματούν προκλητικά. Να εμποδίσουν τα Τάγματα Εφόδου με κάλεσμα αντίστασης των ίδιων των εργαζόμενων και της νεολαίας στις γειτονιές.

Η ιστορία αυτού του τόπου είναι γεμάτη από μαρτυρικές πόλεις και χωριά που τα πυρπόλησαν οι ναζί εκτελώντας χιλιάδες και στέλνοντας άλλους τόσους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν ανεχόμαστε οι ομογάλακτοι του Χίτλερ, τα ορφανά της Γκεστάπο, οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων να εγκληματούν ατιμώρητοι.

Οι νεοναζί βουλευτές επέλεξαν τις μέρες που το εργατικό κίνημα ξεκίνησε τις απεργίες και τις διαδηλώσεις με κορύφωση την Θεσσαλονίκη ενάντια στο σφαγείο των νέων μέτρων λιτότητας και περικοπών της συγκυβέρνησης και της Τρόικα, για αποπροσανατολίσουν την οργή και να περάσουν τα μέτρα υπέρ των αφεντικών, των Τραπεζιτών και των βιομήχανων. Το δήθεν αντισυστημικό κόμμα κάνει ξεδιάντροπα  πλάτες για το ξεπούλημα της ΑΤΕ και του ΤΤ ψηφίζοντας στην Βουλή ιδιωτικοποιήσεις. Στηρίζει το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και παιδικών σταθμών και κραυγάζοντας για διώξιμο των μεταναστών ώστε να αρκέσουν τα πετσοκομμένα λεφτά του Μνημόνιου!

Ώρα να τους σταματήσουμε μια και καλή πριν βαδίσουν ακόμη περισσότερο στα βήματα του Χίτλερ που έφτασε να εξοντώσει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης εκατομμύρια εβραίους, τσιγγάνους, συνδικαλιστές, αριστερούς στο όνομα της καθαρής Άριας φυλής. Τώρα πριν αρχίσουν τις μαζικές δολοφονίες και τους εμπρησμούς οι φυρερίσκοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που καθοδήγησαν τις επιθέσεις των Ταγμάτων εφόδου είναι ώρα να βρεθούν μπροστά σε Άρση ασυλίας και μέσα στη φυλακή. Έτσι θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και τις ελευθερίες και την ίδια τη ζωή όλων μας.

Κλιμακώνοντας τώρα το εργατικό κίνημα και μαζί του το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα χτίζουμε τη δύναμη ελπίδας για να μην περάσουν οι επιθέσεις των νέων βάρβαρων μέτρων, για να μην περάσει ο ρατσισμός και η φασιστική απειλή της Χρυσής  Αυγής.

Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ 10/9/12


Διαβάστε επίσης

Άρση ασυλίας για να πάνε φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι εκπαιδευτικοί ενάντια στους νεοναζί

FRONTEX σημαίνει πρόσφυγες πνιγμένοι

Αντιφασιστικές δράσεις παντού

ΚΕΕΡΦΑ: 14 Οκτώβρη στο Γκάζι

Ανοιχτές εκδηλώσεις: Η άνοδος της αριστεράς, οι εργατικοί αγώνες και η αντίσταση στους νεοναζί

ΚΕΕΡΦΑ: Συνελεύσεις – συσκέψεις - εκδηλώσεις