Να μην κλείσει το Αετοπούλειο

Θυμάμαι ήταν Φλεβάρης και το άκουσμα του όμποε μπερδευόταν με τις σταγόνες. Ήμασταν στο Αετοπούλειο σε ένα κονσέρτο. Μαγεία ψυχής.

Μαραθώνιος διαβάσματος. Παραμύθια δανείζονται, τα παιδιά ακουμπάν την ματιά τους στα όμορφα εικονογραφημένα βιβλία και μαθαίνουν να διαβάζουν, να αγαπούν το βιβλίο.

Ρεματιά, παραστάσεις, κονσέρτα, παρουσιάσεις βιβλίων, πολιτισμός στο Χαλάνδρι. Κόσμημα του Χαλανδρίου το Αετοπούλειο και η παιδική βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» και με ένα απλό διάταγμα τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου κλείνουν. Εργαζόμενοι απολυμένοι. Και πως θα λειτουργήσουν ξανά; Μήπως κάποιος θα τα πάρει και με κάποια συνδρομή θα μπορούν οι Χαλανδραίοι να είναι μέλη;

Χαίρε ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο λαός του Χαλανδρίου που αγκάλιασε το Αετοπούλειο και την Παιδική Βιβλιοθήκη δεν θα επιτρέψει το κλείσιμο ή το ξεπούλημα του πολιτισμού του.

Συναγερμός!!! Συλλογικότητες, πολιτικά κόμματα μπείτε μπροστά να μην κλείσει τίποτα, κανένας εργαζόμενος απολυμένος, ανοιχτός πολιτισμός στον κόσμο του Χαλανδρίου.

Γεωργία Μαρκάκη