Δείτε ποιος μιλάει

Ως φοιτητής, αφού θήτευσε στη ΔΑΠ, στη συνέχεια πέρασε στα ψηφοδέλτια της παράταξης των “σαμαρικών” Νέων Οριζόντων της Φιλοσοφικής σχολής, γνωστής για πλήθος φασιστικών επιθέσεων. Μέχρι να τον περιμαζέψει ο Καρατζαφέρης το 2003, ο Γεωργιάδης δεν ήταν παρά ένας τηλεβιβλιοπώλης που εμφανιζόταν ανάμεσα σε διαφημίσεις για ηλεκτρικές ντολμαδιέρες και ροζ τηλέφωνα σε κανάλια της κακιάς ώρας - και αυτό συνέχισε να κάνει ευσυνείδητα και μετά τη μεταγραφή του στο ΛΑΟΣ και το Τηλεάστυ. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε τη συγγραφική του σταδιοδρομία σαν “ιστορικός” αποφασίζοντας να σβήσει μια για πάντα τη “ρετσινιά” που ακολουθεί το “αέναον της ελληνικής φυλής” με το βιβλίο: “Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μύθος καταρρέει”.

Από το 2006, στο στόχαστρό του σαν βουλευτή πια, στους ομοφυλόφιλους προστίθενται οι μετανάστες και τα παιδιά τους, οι τσιγγάνοι, οι μουσουλμάνοι, οι τοξικομανείς. Οι εκατοντάδες ερωτήσεις του ίδιου και του Πλεύρη στη Βουλή έχουν μόνιμο ρεπερτόριο: «Το ΚΕΕΛΠΝΟ χρυσός χορηγός του Athens Pride», «Παράνομος καταυλισμός Αθιγγάνων στο Νομισματοκοπείο», «Λειτουργία παράνομου παιδικού σταθμού για λαθρομετανάστες», «Γκέτο Σομαλών ισλαμιστών στην οδό Φυλής», «Εξαρση της φυματίωσης εξαιτίας των λαθρομεταναστών», «Κόστος διάσωσης λαθρομεταναστών», «Κόστος νοσηλείας λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία», «Λαθρομετανάστες και αύξηση μολυσματικών ασθενειών», «Ελονοσία και λαθρομετανάστευση».

Θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς κάποιον που ζητάει να σταματήσει η διάσωση ανθρώπων από τη θάλασσα, ότι είναι ωμός ρατσιστής;

Από τις εκπομπές του συνεχίζει να προωθεί βιβλία όπως “Οι Εβραίοι” του ιδρυτή της φασιστικής οργάνωσης της 4ης Αυγούστου Κ. Πλεύρη. Οι 1400 σελίδες αυτού του βιβλίου που ο Γεωργιάδης έχει χαρακτηρίσει “αγαπημένο του”, “περίφημο”, “βιβλίο βόμβα” είναι ένας ύμνος στον ναζισμό.

Ες Ες

Γράφει: Για τον Γκέμπελς ότι ήταν «ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος». Για τον Χίμλερ, αρχηγό των Ες Ες, ότι «είχε υψηλόν ήθος». Για τον Χάιντριχ υπαρχηγό των Ες Ες και εισηγητή του Ολοκαυτώματος ότι υπήρξε «έξοχος άνδρας». Για τα Ες Ες ότι “υπήρξαν οι ιππόται της σύγχρονης εποχής, ακατάβλητοι πολεμισταί εξ όλων των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εθυσίασαν την ζωήν στο ιδανικόν μιας Νέας Τάξεως, διά τους πολιτισμένους Λαούς”. Και για τον Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό ότι “στο θέμα των Εβραίων ουδέποτε επρογραμμάτισαν -καλώς ή κακώς- την φυσικήν εξόντωσιν αυτού του εξωευρωπαϊκού λαού»!

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς κάποιον που προωθεί τέτοια βιβλία αναίσχυντο φασίστα και νεοναζί;

Κι όμως αυτόν τον άνθρωπο επέλεξε η κυβέρνηση Παπαδήμου για υφυπουργό Ναυτιλίας το Νοέμβρη του 2011. Για να παραιτηθεί στις 11 Φλεβάρη του 2012 γεμίζοντας θλίψη τους έλληνες εφοπλιστές: “Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας στο πρόσωπο του Υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη βρήκε έναν εμπνευσμένο Υπουργό, εργασιομανή, δίκαιο με ορθοκρισία και έλεγχο ορθής και εγκαίρου εκτελέσεως των προγραμματισθέντων δράσεων...θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να φροντίσετε ώστε να μας εξασφαλιστεί η συνέχιση του έργου, που παρήχθη στο Υπουργείο Ναυτιλίας τους τελευταίους τρεις μήνες με τον αυτό ρυθμό, ζέση και αποτελεσματικότητα”.

Στις 12 Φλεβάρη του 2012 ο Γεωργιάδης θα ψηφίσει το Μνημόνιο και στις 17 Φλεβάρη θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία. Λίγο πριν ο ίδιος άνθρωπος ρώταγε από την εκπομπή του: “οι άνθρωποι που γράφουν ότι θα φύγω από το ΛΑΟΣ για τη Νέα Δημοκρατία έχουν σώας τα φρένας ή είναι παρανοϊκοί ναρκομανείς και πίνουν χάπια; Είναι δυνατόν να λέει σοβαρά κάποιος ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία;"

Ο Γεωργιάδης μπορεί οικογενειακώς να έχει εξασφαλίσει τη συνεχή και μόνιμη προβολή σε κανάλια, εφημερίδες και εκπομπές όπως του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο κόσμος τον σιχαίνεται. Γιατί όταν πάτησε στη Λέσβο οι κάτοικοι τον πήραν στο κυνήγι με αυγά και πορτοκάλια και γιατί οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία τον υποδέχτηκαν με το σύνθημα “Αδωνη φασίστα άκου το καλά τα νοσοκομεία θα μείνουν ανοιχτά”.

• Περισσότερα για το βίο και πολιτεία του Γεωργιάδη μπορείτε να βρείτε στα δεκάδες κείμενα και άρθρα που έχουν φέρει στην επιφάνεια οι φορείς του “Ιού”.