Συλλαλητήριο στην Αμυγδαλέζα

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχε και εκπρόσωπος του ΕΕΚ που ενημέρωσε για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής σε βάρος των Σάββα Μιχαήλ και Κ. Μουτζούρη. Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης την Τρίτη 3/9 στα δικαστήρια. Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σαν άμεση συνέχεια στη διαδήλωση στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτέμβρη.

Εχει ήδη κυκλοφορήσει ψήφισμα για να παρθούν αποφάσεις συμπαράστασης στον Π. Κωνσταντίνου από συνδικάτα και φορείς με διεθνείς διαστάσεις και για την συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ στις 5 Οκτώβρη και στη Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση στις 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Ρουφ στην Αθήνα.

Για την καλύτερη οργάνωση όλων αυτών των πρωτοβουλιών, συγκροτήθηκαν πέντε ομάδες εργασίας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Επίσης οι τοπικές επιτροπές θα καλέσουν άμεσα συσκέψεις των συντονιστικών για να αποφασίσουν πρόγραμμα δράσης σε τοπικό επίπεδο και να διοργανώσουν ανοιχτές εκδηλώσεις πριν το διήμερο με θέμα: “Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος των αντιφασιστών αγωνιστών’’.

Οι τοπικές επιτροπές οργανώνουν τη συνέχεια της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής τους δράσης, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους αγώνες που δίνουν τα συνδικάτα σε κάθε γειτονιά Σχολεία, Δήμους, Νοσοκομεία, Υπουργεία, ΕΡΤ. Οι τοπικές ΚΕΕΡΦΑ χρειάζεται να απευθυνθούν σε φορείς, αντιφασιστικές κινήσεις, λαϊκές συνελεύσεις, δημοτικά συμβούλια προκειμένου να πάρουν αποφάσεις ενάντια στην δίωξη του Π. Κωνσταντίνου και για συμμετοχή στην πανελλαδική συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ στις 5 Οκτώβρη με αντιπρόσωπο από τον συγκεκριμένο χώρο.