“Οι επόμενες μέρες κινητοποιήσεων είναι ορόσημα”

Αρνήθηκαν την πρόταση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ανεξάρτητο αριστερό σχήμα στον Ευαγγελισμό) για κοινή δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση των ΔΣ των σωματείων μας πριν παραλάβουν τις διαπιστωτικές τους πράξεις. Το ίδιο έκαναν και τα μέλη του ΠΑΜΕ στο ΔΣ του Ευαγγελισμού!! Άρον άρον προσπάθησαν να κλείσουν την κουβέντα και έπεισαν τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής να μη συζητήσουμε καμιά άλλη πρόταση!!

Ετσι οδηγηθήκαμε στο παράδοξο, οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού να επιδώσουμε τις διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας σε πάνω απο 300 εργαζόμενους της Πολυκλινικής! Αντί να τους τις τρίψουμε στη μούρη -όσοι σκυλεύουν ξετσίπωτα πάνω σε χιλιάδες εργαζόμενους- στο όνομα της ανάπτυξης!

Αντί να αρνηθούμε κάθε διαδικασία με μια συλλογική ιστορική απόφαση άρνησής τους. Σήμερα της Πολυκλινικης, αύριο και σε μας τους δήθεν βολεμένους !”

Αυτά αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η επιστολή που απέστειλε ο Αποστόλης Κωνσταντής, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. “Οι επόμενες μέρες κινητοποιήσεων είναι ορόσημο. Για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στους Δήμους, στα σχολεία. Παντού! Ας πάρουμε έγκαιρα όλα τα οργανωτικά μέτρα, με πανεργατικό κάλεσμα, με καθημερινές περιοδείες σε κάθε χώρο, σε κάθε γραφείο, σε κάθε υπηρεσία, ώστε να πετύχουν οι εξαγγελλόμενες μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις”, τονίζει.