“Αδωνι πάρε τα λαμόγια σου και δρόμο”

Πρόκειται για αυτογκόλ, αφού στην προσπάθειά του να συκοφαντήσει τους αγώνες στα νοσοκομεία, παραδέχεται ότι κυβέρνηση και διοικήσεις διαπλέκονται με φιλοκυβερνητικά λαμόγια που υπάρχουν στους κόλπους της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, προκειμένου να φρενάρουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα του κάθε μπουμπούκου. Αυτό δηλαδή που ακούραστα καταγγέλουν τα μαχητικά κομμάτια του συνδικαλιστικού κινήματος εδώ και χρόνια.

Είναι προφανές ότι τριγυρνώντας από παράθυρο σε παράθυρο κι από τηλεβιβλιοπωλείο σε τηλεβιβλιοπωλείο, δεν έχει ιδιαίτερη εικόνα για το τι παίζει στα νοσοκομεία. Αλλιώς θα ήξερε ότι η προσπάθειά του να τσουβαλιάσει τους “συνδικαλιστές” των κολαούζων των υπουργείων και των προμηθευτών, με τους αγωνιστές συνδικαλιστές και ιδιαίτερα με την αριστερά, είναι χρεοκοπημένη από την αρχή.

Αντίθετα, τα κολπάκια αυτά του Άδωνι, αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς δικαιώνουν το Νυστέρι, το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή κι όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις, οι οποίες παλεύουν για το ζωντάνεμα των γενικών συνελεύσεων, το χτίσιμο επιτροπών βάσης σε κάθε νοσοκομείο και το συντονισμό από τα κάτω, ώστε να μην μπορούν τέτοιου είδους λαδωμένα λαμόγια να φρενάρουν αγώνες και να ελέγχουν σωματεία.

Οι αδέξιες αυτές κινήσεις του υπουργού, φανερώνουν την τρομάρα του μπροστά στο νέο απεργιακό ξεκίνημα που επιχειρείται στα νοσοκομεία, την ίδια ώρα που ο ίδιος ετοιμάζει νέο κύμα επιθέσεων, με λουκέτα, περικοπές κι απολύσεις.

Μία είναι η επιλογή για τον Γεωργιάδη. Η παραίτηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του

Νυστεριού εδώ: http://tinyurl.com/ljgmdjm

και της ΑΡΣΙ: http://tinyurl.com/pueqvrb