Εκλογές στις ΕΛΜΕ

Ένα κομμάτι της αναφέρει: «Για να είναι νικηφόροι οι αγώνες μας χρειάζεται να μαυρίσουμε όλους αυτούς που ήταν απεργοσπάστες και να στηρίξουμε την αριστερά της νίκης και όχι την αριστερά που επενδύει στην ήττα και την αποτυχία των αγώνων. Είτε για να μαζέψει ψήφους στις επόμενες εκλογές είτε για να δηλώσει αυτάρεσκα ότι επιβεβαιώθηκε η απαισιοδοξία της.

«Η Τάξη μας»

Το δίκτυο εκπαιδευτικών «η τάξης μας» συμμετέχει στις Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις - Κινήσεις. Προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να συμβάλουμε στην επιτυχία του αγώνα. Δώσαμε τη μάχη της μαζικοποίησης των συνελεύσεων και των απεργιακών επιτροπών, της οργάνωσης των περιφρουρήσεων έξω από τα σχολεία, και σταθήκαμε αποφασιστικά και αταλάντευτα στην κατεύθυνση της απεργίας διαρκείας. Παλέψαμε για το άπλωμα της απεργία μας, οργανώνοντας την εξόρμηση των απεργών καθηγητών σε άλλους εργασιακούς χώρους για να μεταφέρουν το μήνυμα του αγώνα και της απεργίας.

Αυτή τη μάχη συνεχίζουμε και τώρα. Στις εκλογές των ΕΛΜΕ ψηφίζουμε τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, την μόνη δύναμη που στήριξε αταλάντευτα την απεργία διαρκείας μέχρι τη νίκη. Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς της «τάξης μας» για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον επόμενο γύρο ακόμη πιο δυναμικά και αποτελεσματικά. Καλούμε κάθε εκπαιδευτικό, να δουλέψουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση και να οργανώσουμε τη συνέχεια».