Αντιρατσιστικό κίνημα
Πειραιάς: Να καταδικαστούν οι νεοναζί

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 9πμ, μέρα εκδίκασης της υπόθεσης της επίθεσης που δέχθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά και της ΚΕΕΡΦΑ από ομάδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια πικετοφορίας στο Πασαλιμάνι.
 
Θυμίζουμε ότι ένας από τους βασικούς συμμετέχοντες στην επίθεση είναι ο προφυλακισμένος Νίκος Αποστόλου, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος στρατολόγησε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα στα τάγματα εφόδου. Μαζί του δικάζεται και ο Νεκτάριος Σαλούφας, πρώην προσωπικός φρουρός του βουλευτή Νίκου Κούζηλου και πρωτοκλασάτο στέλεχος του πυρήνα Χ.Α. Πειραιά. Η υπόθεση συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
 
• Συγκέντρωση συμπαράστασης έγινε έξω από τα δικαστήρια στον Πειραιά την Τρίτη 31 Μάρτη οπότε συνεχιζόταν η εκδίκαση της φασιστικής επίθεσης στον Αιγύπτιο εργάτη Ουαλίντ Ταλέμπ στη Σαλαμίνα. Το Νοέμβριο του 2012, ο Ουαλίντ είχε πέσει θύμα ληστείας και απάνθρωπων βασανιστηρίων από τους φασίστες εργοδότες του.