Αντιφασιστικό κίνημα
Δίκη Κουκούτση

Στις 8 Μάη εκδικάζεται στο Α΄΄Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η μήνυση του δημοτικού συμβούλου Αθήνας και συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου, κατά του Δημήτρη Κουκούτση, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για απόπειρα σωματικής βλάβης και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση. 
 
Ο Κουκούτσης είχε στις 24 Αυγούστου του 2012, προπηλακίσει στο προαύλιο της βουλής τον Πέτρο Κωνσταντίνου, ο οποίος, μαζί με αντιπροσωπεία, είχε επισκεφτεί τη βουλή για να καταθέσει ψήφισμα του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών, ενάντια στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα “Ξένιος Δίας” που τότε ξεκινούσε ο Δένδιας.  
 
Η δίκη είχε αρχικά οριστεί για τις 30 Οκτώβρη 2014, όμως πήρε αναβολή ύστερα από αίτημα του κατηγορούμενου, ο οποίος τότε είχε επικαλεστεί ασθένεια προσκομίζοντας με το δικηγόρο του σχετικό έγγραφο. Ο Κουκούτσης είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής μαζί με όλους τους  βουλευτές που είχαν εκλεγεί το 2012 και τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής συμμορίας.