Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση: Στηρίξτε την εργατικη αλληλεγγυη

Ως αναγνώστρια της Εργατικής Αλληλεγγύης τον τελευταίο χρόνο - κι αν κι απο διαφορετικό πολιτικό μετερίζι- αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχει η εφημερίδα στη δράση της επαναστατικής αριστεράς, για να αναπαράγει τις κινηματικές δραστηριοποιήσεις της και να προωθεί τον πολιτικό διάλογο ως εναρκτήριο σημείο αναφοράς για τον κόσμο των κινημάτων. 

Συγκεκριμένα, η ύπαρξη μιας εφημερίδας όπως η Εργατική Αλληλεγγύη καθίσταται απαραίτητη στο κίνημα, ιδιαιτέρα στον κόσμο που προσφάτως εντάχθηκε στην αριστερά και ο οποίος θα την βρει άκρως βοηθητική, καθώς παρατηρεί και με κριτικό μάτι αναπαράγει τα πεπραγμένα του κινήματος.

Ιδιαίτερα μέσα στους χώρους της νεολαίας, όπως τα πανεπιστήμια, που ξαναβγαίνουν στο δρόμο ενάντια στην επιβολή διδάκτρων και την ακραία υποχρηματοδότηση, η Εργατική Αλληλεγγύη παίζει ταυτόχρονα το ρόλο της ενημέρωσης αλλά και της σύνδεσης των φοιτητικών διεκδικήσεων με αυτών όλης της κοινωνίας συνδέοντας τους αγώνες.

Γι' αυτό πιστεύω πως αξίζει η οικονομική ενίσχυσή της από όλη τη νεολαία που θέλει να παλέψει.

Αννίτα Ιωσηφίδου, φοιτήτρια ΦΛΣ

 


 

Στα 40.085 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τους Γιάννη Σ., Νίκο Σ., Ελένη Π., Γιώργο Μ. και Μαρία Π. που ανανέωσαν τη συνδρομή τους στην Εργατική Αλληλεγγύη και στο περιοδικό Σοσιαλισμός από τα κάτω καθώς και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: από 200 ευρώ Γιάννης Δ. και Γιάννης Τ., από 100 ευρώ Γιώργος Τ., Ηλίας Π., Σωτήρης Κ. και Αγγελική Κ., Κατερίνα Κ. 70 ευρώ, από 50 ευρώ Γιώργος Λ., Κατερίνα Π. και Κώστας Κ., από 20 ευρώ Νίκος Τ., Στέφανος Χ., Σάββας Κ., Ειρήνη Φ., Έβελιν Μ., Εύη Ε., Νίκος Β., από 15 ευρώ Δήμητρα Λ., Πάνος Π., Μήτσος Α., Μαρία Α., από 10 ευρώ Μίνα Θ., Γιάννης Κ., Αλέξης Κ., Λουκάς Θ., Δημήτρης Λ., Άρτης Π., Αγγέλα Χ., Αλέξανδρος Π., Ιωάννα Π., Βασίλης Ε., Κώστας Λ., Μάνος Κ., από 5 ευρώ Ιλεάνα, Παναγιώτης Π., Νίκος Κ. και Βασίλης Γ.

Ευχαριστούμε επιπλέον τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν οικονομική ενίσχυση στις εξορμήσεις σε εργατικούς χώρους και γειτονιές. Ενδεικτικά: 30 ευρώ στον Άγιο Σάββα, 10 ευρώ στο Ψυχιατρικό Θεσ/κης, 6 στο Ιπποκράτειο, 18 στο δήμο Βριλησίων, 13 στη ΔΕΗ Ρουφ, 10 στο δήμο Νίκαιας, από 8 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στο ΥΠΕΧΩΔΕ, από 10 ευρώ στα Χανιά και στο Ηράκλειο, 20 ευρώ στην Πάτρα.