Εργατικό κίνημα
Μαρινόπουλος: Εμπρός για νέες κινητοποιήσεις

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου αφού δεν πληρώθηκαν το Δεκέμβρη, ενώ στον αέρα βρίσκεται το «σχέδιο εξυγίανσης» και η αγορά της αλυσίδας σουπερ-μάρκετ από τον Σκλαβενίτη. 

«Δεν μας έχουν πληρώσει το μισθό του Δεκέμβρη, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου που ήταν να βγει στις αρχές Δεκέμβρη έχει καθυστερήσει. Από τη μεριά των Επιτροπών Αγώνα που είχαν συσταθεί το προηγούμενο διάστημα έχουμε ξεκινήσει ενημερώσεις στους συναδέλφους και θα συντονιστούμε με το Σωματείο εργαζόμενων στις επιχειρήσεις Μαρινόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα που ήδη έχουν αποφασίσει ότι δίνουν διορία στην εταιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας για την πληρωμή των μισθών, αλλιώς θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις» δήλωσε στην ΕΑ ο Μιχάλης Βερβέρης από το κατάστημα Καρφούρ-Μαρινόπουλος της Νέας Ιωνίας. 

Το Σωματείο εργαζόμενων Μαρινόπουλου Βόρειας Ελλάδας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι απαίτησε από την εταιρία: «Άμεση καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου. Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις».