Αντιφασιστικό κίνημα
Ο “φτωχός” Κουκούτσης

Εκδικάζεται στις 30 Οκτώβρη η μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση που κατέθεσε ο Π. Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος  Αθήνας και συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, για τον προπηλακισμό που δέχτηκε από τον βουλευτής στον προαύλιο χώρο της Βουλής στις 24 Αυγούστου 2012. 

\r\n
\r\n
Μαζί με τον Π. Κωνσταντίνου ο Κουκούτσης επιτέθηκε κατά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου και του επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας και Ένωσης Μεταναστών Εργατών Τζαβέντ Ασλάμ. Οι τρεις τους βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της Βουλής για την κατάθεση ψηφίσματος μετά την ολοκλήρωση αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου ενάντια στην ρατσιστική επιχείρηση του Ξένιου Δία που οδήγησε σε συλλήψεις χιλιάδων μεταναστών, τον εγκλεισμό τους στα αστυνομικά τμήματα ή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με μόνο «έγκλημα» την καταγωγή τους. Παράλληλα με τις ρατσιστικές σκούπες της αστυνομίας, δράση στις γειτονιές είχαν αναλάβει και τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής με μαχαιρώματα στους μετανάστες, επιθέσεις και εισβολές σε σπίτια, σε τζαμιά, σε μαγαζιά.
\r\n
 
\r\n
Η επίθεση του υπόδικου τώρα πια Κουκούτση στην αντιπροσωπεία με σπρωξιές, βρισιές και απειλές και η καθυστερημένη παρέμβαση της φρουράς της Βουλής, ήταν ένα ακόμα δείγμα της ασυλίας που απολάμβανε η Χρυσή Αυγή. Πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο του Δεκεμβρίου του 2012, όπου ο Κουκούτσης παραπονιέται ότι ο μισθός των 3.500 ευρώ που παίρνει δεν του φτάνει ούτε για να βάζει βενζίνη στην Μερσέντες που του έχει παραχωρήσει η βουλή.
\r\n
 
\r\n
Τώρα δύο χρόνια μετά, το αντιφασιστικό κίνημα έχει καταφέρει να οδηγήσει πολλούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, να κλείσει τα γραφεία τους στις γειτονιές και να διαλύσει τα τάγματα εφόδου. Η καταδίκη του Κουκούτση θα είναι ένα ακόμα βήμα για το τσάκισμα της ναζιστικής συμμορίας και της κυβέρνησης των Μπαλτάκων που τους έδινε τον αέρα να τραμπουκίζουν ακόμα και μέσα στη βουλή.
\r\n