Η Αριστερά
Οικονομική Εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Εργατική Αλληλεγγύη 10 Ιούλη 2019

Η Εργατική Αλληλεγγύη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κόσμου που παλεύει!

Στην πρώτη γραμμή ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις απεργίες για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν με τα μνημόνια, στις μάχες για να υπερασπίσουμε τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και να τσακίσουμε τους φασίστες και την ακροδεξιά, στις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις των φοιτητών κόντρα στις επιθέσεις της Κεραμέως και την κατάργηση του ασύλου, στους αγώνες ενάντια στον σεξισμό και κάθε μορφής καταπίεση, στις κινητοποιήσεις ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή. 

Ξεκινάμε τρίμηνη καμπάνια οικονομικής εξόρμησης με στόχο 50.000 ευρώ και ζητάμε την ενίσχυσή σας! Δεν εξαρτιόμαστε οικονομικά από χορηγούς και διαφημίσεις, στηριζόμαστε μόνο στις ενισχύσεις τις δικές σας, των αναγνωστών και των υποστηρικτών της εφημερίδας, στις εργαζόμενες τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, στη νεολαία, στον κόσμο της Αριστεράς και των κινημάτων. 

Κάθε ευρώ που στέλνετε κάνει διαφορά! Για να συνεχίσουμε να προβάλουμε και να στηρίζουμε κάθε αγώνα, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς που παλεύει για την εργατική εναλλακτική, την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού!