Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Συνεχίζει η δίκη της Χ.Α. 18/12

Στην επόμενη κρίσιμη φάση της μπαίνει η δίκη της εγκληματικής συμμορίας της Χ.Α καθώς στις 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο Εφετείο η 400η δικάσιμος όπου αναμένεται η πρότασης της εισαγγελέως επί της ενοχής των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το jailgoldendawn”: “Στις 18 Δεκεμβρίου με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί της ενοχής των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής. Με την προϋπόθεση ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την έδρα, να είναι έτοιμη η εισαγγελέας μέχρι τότε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να της δοθεί και άλλος χρόνος. Αν υπάρξει εκ νέου διακοπή, η πρόταση αναμένεται εν τέλει να ανακοινωθεί στην πρώτη δικάσιμο του Ιανουαρίου”.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί ξανά η άμεση μαζική κινητοποίηση όλου του αντιφασιστικού φάσματος που έδωσε δυναμικό και μαζικό παρών έξω και μέσα στα δικαστήρια στις 6/11 τη μέρα της κατάθεσης του Μιχαλολιάκου. Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ: “Το αντιφασιστικό κίνημα δεν επαναπαύεται. Αντίθετα, θα είμαστε παρόντες και παρούσες μέχρι να καταλήξει το δικαστήριο σε απόφαση σκληρής καταδίκης και όχι να πέσουν στα μαλακά οι φονιάδες νεοναζί”.