Γράμματα και σχόλια
“Η καλύτερη συναυλία της χρονιάς”

“Η καλύτερη συναυλία της χρονιάς έγινε νωρίς”, έγραφαν στα social media για το live που οργανώθηκε για την ενίσχυση της Εργατικής Αλληλεγγύης την Παρασκευή 10/1 στο Ρομάντσο. 

“Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας εδώ. Είναι σημαντική η ενίσχυση στην εφημερίδα που στέκεται στο πλευρό όλων των καταπιεσμένων, την εφημερίδα που στηρίζει και οργανώνει τους αγώνες και τα κινήματα”, ανέφερε στην αρχή της συναυλίας ο Στέλιος Μιχαηλίδης εκ μέρους της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας.

Αμέσως μετά  σύντροφοι και φίλοι της Εργατικής Αλληλεγγύης βρέθηκαν μπροστά σε μια πανδαισία μπλουζ και ροκ. O Blue John πιο συναισθηματικός από ποτέ έβαλε τις βάσεις της βραδιάς. Ο Micky Pantelous συνοδευόμενος από τον Dr Albert Flipout και τη γυναίκα του ανέβασε τους τόνους για το road trip που είχε ήδη ξεκινήσει. Οι Screaming fly απέδειξαν γιατί θεωρούνται η καλύτερη new-rock μπάντα στην Ελλάδα ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο. Και οι Venial Sin με μπάσο, drums και κιθάρα που έσπαγαν καρδιές έκλεισαν τη βραδιά.