ΕΛΑΣ – νεοναζί δουλεύουνε μαζί

Ότι και να λέει ο Παπουτσής η αλήθεια είναι ότι οι φασίστες είχαν την άνεση να οργανώσουν δολοφονικές επιθέσεις όχι γιατί “ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από την εγκληματικότητα των μεταναστών” όπως λένε διάφορα παπαγαλάκια της κυβέρνησης που το παίζουν κοινωνιολόγοι, αλλά γιατί είχαν την προστασία της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες αλλά και τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν, δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τις επιθέσεις και αντίθετα τις διευκόλυνε. Οχι μόνο δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή Χρυσαυγίτη αλλά αντίθετα το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μάη κυνηγούσε διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία ενάντια στην αστυνομική καταστολή.

Καταγγελία

Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία για την αναίτια προσαγωγή την Πέμπτη 12 Μαΐου γύρω στις 10 το βράδυ τεσσάρων ατόμων στα Κάτω Πατήσια ένας εκ των οποίων ήταν ο Γιάννης Μαρούτας, δάσκαλος και πρόεδρος του συλλόγου Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής  και ο Δημήτρης Δημητούλης, καθηγητής στο Περιστέρι, έξω από το σπίτι του πρώτου.

Οι αστυνομικοί τους μετέφεραν στο 16ο Α.Τ. τμήμα Άνω Πατησίων και όταν έφτασε μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ του έγινε επίσης προσαγωγή επειδή διαμαρτυρήθηκε. Βέβαια η αστυνομία δεν έκανε καμία προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του 21χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές που έγινε στην ίδια περιοχή – και παρά το γεγονός ότι σε ανακοίνωσή της κατέγραψε το έγκλημα σαν ρατσιστικό και το χρέωσε σε ακροδεξιούς.

Ο Παπουτσής, όπως και όλοι οι υπουργοί της Αστυνομίας, γνωρίζει πολύ καλά ότι αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που έκανε ο δημοσιογράφος Κ. Μπαξεβάνης για τις σχέσεις αστυνομίας και Χρυσής Αυγής αποκάλυπτε ότι υπάρχει από το 1999 με υπουργό Δημ Τάξης τον Γ. Ρωμαίο και εν συνεχεία Μ.Χρυσοχοϊδη μία έκθεση που καταχωνιάστηκε, για να διαρρεύσει το …2004 στα ΝΕΑ από τον βουλευτή Αντιπολίτευσης Μ. Χρυσοχοϊδη επί κυβέρνησης ΝΔ, που αποκαλύπτει τέρατα και σημεία για τη στενές σχέσεις Χρυσής-Αυγής με την Αστυνομία.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές του 2009 ο Θανάσης Μπαρτσώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, είχε βγάλει στη φόρα στοιχεία για το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα της Καισαριανής όπου είχαν προστεθεί χιλιάδες άνδρες των ΜΑΤ από τους ειδικούς καταλόγους της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής όπου έδειχνε ότι η συντριπτική πλειοψηφία είχε ψηφίσει ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε επίσης

Φασιστική επίθεση