Η Αριστερά
Εξορμήσεις με την Εργατική Αλληλεγγύη

7/11, Περιστέρι

Να μπει σε καραντίνα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι οι αγώνες μας!
Με αυτό το σύνθημα έκαναν εξορμήσεις οι σύντροφοι κι οι συντόφισσες του ΣΕΚ με την Εργατική Αλληλεγγύη την πρώτη μέρα της καραντίνας στις γειτονιές και στις λαϊκές στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις. Κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει διαδικτυακά μέσω zoom τις συζητήσεις του μονοήμερου που οργανώνει το ΣΕΚ “Παλεύουμε για τον Σοσιαλισμό”.
 
Παλεύουμε ενάντια στην κυβέρνηση που επιβάλλει ξανά πανελλαδική καραντίνα, ενώ η ίδια είναι υπεύθυνη για την εξάπλωση της επιδημίας και της ανεργίας. Στηρίζουμε τους υγειονομικούς που βγαίνουν ξανά σε απεργία και συγκεντρώσεις στις πύλες των νοσοκομείων στις 12 Νοέμβρη. Η κίνηση “Στηρίξτε τους εργάτες της Υγείας” μας καλεί να βρισκόμαστε πλάι τους εκείνη τη μέρα για προσλήψεις, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, για νοσοκομεία ανοιχτά για όλο τον κόσμο που έχει ανάγκη.
 
Οι αγώνες μας δεν μπαίνουν σε λοκντάουν. Δυναμώνουμε τις καθημερινές μάχες ενάντια στις αντεργατικές επιθέσεις και τον νέο νόμο που ετοιμάζουν ενάντια στις απεργίες και τα συνδικάτα. Κόντρα στην απαγόρευση του Χρυσοχοΐδη, διαδηλώνουμε μαζικά μαζί με τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους μαθητές στις 17 Νοέμβρη, στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ενάντια στην κυβέρνηση και στο σύστημα της αρρώστιας και της ανεγίας. 
 
Ελάτε να παλέψουμε μαζί! 
 
Δείτε φωτό από τις εξορμήσεις εδώ.