Εργατικό κίνημα
Εργαζόμενοι νοσ. Άγιος Σάββας: Στοπ στην εκδικητική μετακίνηση του Κ.Καταραχιά

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν στις 12μεσ. τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για να οργανώσουν την απάντηση στην εκδικητική μετάθεση του προέδρου του σωματείου του νοσοκομείου Κώστα Καταραχιά.

Παρά το γεγονός ότι πάνω από 100 εργαζόμενοι του νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα, οι παρόντες τηρώντας όλα τα μέτρα βγήκαν έξω από την πύλη του νοσοκομείου για να συναντήσουν τους αλληλέγγυους από άλλα νοσοκομεία και εκλεγμένους συνδικαλιστές από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, τη ΔΟΕ, το ΕΚΠ, την ΠΟΘΑ, τα ΕΛΠΕ, τους Λιμενεργάτες, το Αμ.Φλέμινγκ, το Γεννηματάς και το Ελπίς καθώς και τον πρωην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ίδιου του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια όλοι μαζί μπήκαν στο χώρο του προαυλίου όπου πραγματοποιήθηκε και η συζήτηση.

Οι εργαζόμενοι/ες, αποφάσισαν να οργανώσουν αύριο, στα πλαίσια της στάσης εργασίας που έχει ήδη εξαγγείλει η ΕΙΝΑΠ, στάση εργασίας 12-3μμ και να καλέσουν όλο το προσωπικό αλλά και τους αλληλέγγυους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου στη 1μμ και σε πορεία μπροστά από την 1η ΥΠΕ. Αναμένεται απόφαση και από την ΠΟΕΔΗΝ.

Απόφαση για στάση εργασίας 1-3μμ και συμμετοχή στην κινητοποίηση στον Αγ. Σάββα πήρε και ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσ. Αγ.Όλγα.